Nöbette 1.000 kişiyi dinledi

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nın ‘Nöbetçi Milletvekili’ uygulaması başladı. AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu’nun ilk nöbetinde vatandaşlar izdihama yol açtı.

Nöbette 1.000 kişiyi dinledi
Nöbette 1.000 kişiyi dinledi Admin
Advert

İl Başkanlığında ilk nöbeti tutan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, vatandaşların şikâyetlerini ve taleplerini dinledi. Bine yakın vatandaşı dinleyen Köseoğlu’ndan en çok ‘iş’ talep edildiği öğrenilirken, zaman zaman farklı ve ilginç talepler de geldi. AK Parti’nin Trabzon’da başlattığı ‘Nöbetçi Milletvekili’ uygulamasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İl binasındaki toplantı odası yeterli olmayınca vatandaşlar mecburen il başkanlığının koridorlarında beklemek zorunda kaldı. Burada kendilerine verilen formu dolduran vatandaşlar daha sonra sırayla AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’nun yanına alındı.

KÖSEOĞLU’NA YÜZLERCE İŞ TALEBİ GELDİ

Burada Köseoğlu’na sorunlarını ileten vatandaşların en çok talebinin ise ‘iş’ konusunda olduğu öğrenildi. Gazetecilere açıklama yapan Milletvekili Köseoğlu, “Bugün aslında bir uygulamanın Trabzon’da ilkini yapıyoruz. Biz her zaman halkın içindeyiz ama bunu herkesin bildiği bir takvime bağlayarak ihtiyacı olanın bizi bulabileceği bir ortam oluşturmak istedik. Burada ilk nöbeti ben aldım, Doğu Karadeniz’in tek kadın milletvekili olarak. Bu uygulamayı hem sosyal medyadan hem de cep telefonlarına mesaj atarak duyurduk. Çok güzel bir kalabalık, hem bizimle buluşmak hem de dertlerini anlatmak üzere geldiler. Bundan sonra önümüzdeki hafta başka bir milletvekilimiz her hafta cuma günü Trabzonlu hemşehrilerimizle bir araya gelecek. Söz verdiğimiz gibi hep vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Çözüm üretme noktasında bir gayret üreteceğiz. Biz vatandaşımızın ayağına gelelim, dertleri yerinde görelim dedik. Türkiye çapında uygulamaları var, Trabzon’da da başlattık. Belki diğer illere de örnek olur.” dedi. Köseoğlu, bugüne kadar vatandaşların milletvekili ile görüşmek için Ankara’ya gitmek durumunda kaldığını belirterek, “Şimdiye kadar herkes bir randevu alalım da Ankara’ya gidelim vekile ulaşalım diyordu. Ancak o yoğunluk nedeniyle hem işlerimiz aksıyordu hem de vatandaşlarımız ekstra bir masrafa giriyordu. Zaman kaybı da bunun cabası. Çok daha külfetli bir duruma yol açılıyordu. Biz vatandaşımızın ayağına gelelim dedik ve bugün de buradayız. Dertleri ve sorunları yerinde görelim ve çözelim istedik.” diye konuştu. Köseoğlu, daha sonra teker teker vatandaşların taleplerini alarak not etti, anında çözülmesi gereken konulara da telefonuyla iletişim kurarak müdahale etti. 

Kaynak:  günebakış - Aydın GELLECİ

 

Ayşe Sula Köseoğlu Nöbet
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg