Trabzon’dan Süleyman Soylu'ya tebrik yağdı

İçişleri Bakanlığına atanan Süleyman Soylu’ya Trabzon’dan tam destek...

Trabzon’dan Süleyman Soylu'ya tebrik yağdı
Trabzon’dan Süleyman Soylu'ya tebrik yağdı Admin
Advert

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Süleyman Soylu’nun tüm terör örgütleri ile mücadelede kısa sürede önemli sonuçlar alacağına inandığını ifade etti. Bakan Soylu’nun 65. Hükûmette Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak çok önemli çalışmalara imza attığına dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “1 Kasım seçimlerinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görevlendirilen Sayın Bakan’ımız kısa sürede ülkemizin tümünü ilgilendiren çok önemli çalışmalara imza atarak herkesin takdirini toplamıştır. Tüm bunların yanında münafık çetesi Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadelede bir Trabzon evladı olarak vazifesini başarı ile yerine getiren Bakanımız, hain darbe teşebbüsünün bastırılmasında gösterdiği kararlılıkla Trabzon’un iftihar vesilesi olmuştur.” dedi.

İçişleri Bakanlığına getirilen Soylu’nun terör örgütleriyle kararlılıkla mücadele edeceğine inandığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu sözlerini şu şekilde tamamladı: “Darbe teşebbüsü anından itibaren Sayın Cumhurbaşkanı’mız ve Sayın Başbakan’ımızın yanında olan Sayın Soylu, İçişleri Bakanlığı görevinde de çok büyük başarılara imza atacaktır. Ayrıca ilk kez Trabzon’umuzdan seçilmiş bir isim İçişleri Bakanlığı görevine getirilmiştir. Trabzon’umuzdaki tüm yatırım ve çalışmaları ilgi ile takip eden, her zaman yanımızda olan Sayın Bakan’ımız bundan sonra şehrimize çok daha fazla katkı verecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Sayın İçişleri Bakanı’mız Süleyman Soylu’yu tebrik ediyor, yeni görevinin şehrimize, ülkemize ve tüm mazlum milletlere hayırlar getirmesini Allah’tan temenni ediyorum. Bugüne kadar İçişleri Bakanlığı görevini fedakârca sürdüren önceki Sayın İçişleri Bakanı’mız Efkan Ala’ya da gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”

Revi: Sayın Soylu milletimizin takdirini kazandı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu tebrik edip başarılar diledi. Bakan Soylu’nun İçişleri Bakanı olmasının hem Trabzon hem de ülkemiz için önemli bir karar olduğunu ifade eden Başkan Revi, “Sayın Bakan’ımız, AK Parti içerisinde aldığı görevlerdeki başarısının yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı görevinde üretkenliği ve vatandaşa dokunan hamleleriyle milletimizin takdirini kazandı. İş dünyasından asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşımıza kadar her birinin çalışma ve sosyal güvenlik alanındaki sorunlarıyla yakından ilgilendi, çözüme kavuşturma noktasında da başarı sağladı. Trabzon’umuza da ayrı bir dikkat kesildi ve mesaisinde geniş bir zaman ayırdı. Şehrimizle alakalı projelerin yerine getirilme noktasında attığı adımlarla da hemşehrileri ve bizler tarafından tam destek gördü.” dedi. Bakan Soylu’nun sadece Trabzon’a değil Türkiye’ye hizmet için canla başla çalıştığını ifade eden Başkan Revi, “Bakanımız, ülkemizin her bir karışına hizmet getirme noktasında gayretiyle birlikte 15 Temmuz darbe girişimi gecesi milletimizle omuz omuza vererek demokrasi mücadelesinde öncü olmuştur. Yaşanan süreçlerin ardından Bakanımız Soylu’nun İçişleri Bakanı olarak görevlendirilmesi bizleri memnun etmiştir. Terör örgütü FETÖ, PKK, DAEŞ ve uzantılarıyla mücadelede Bakanımızın etkin ve kararlı bir duruş içerisinde olacağına kalben inanıyoruz. Sayın Bakan’ımıza yeni görevinde başarılar diliyor, vatana ve millete hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu.

MOBİAD tebrik etti

Mobilyacı İş Adamları Derneği Başkanı Alper Bektaş, İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu tebrik ederek başarılar diledi. Bektaş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Külliye'de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım arasında gerçekleşen görüşme sonrası, Trabzon’umuzun gururu olan Sayın Bakan’ımız Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığı görevine getirildiği açıklandı. Devletin zirvesinde gerçekleşen bu isabetli karar, hem Trabzon hem de Türkiye adına çok önemlidir. Vatan sevdalısı olan Sayın Bakan’ımız bu görevin de üstesinden başarıyla gelecektir. İnanıyoruz ki ülkemize musallat olan FETÖ, PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı daha etkin cesur ve kararlı adımlar atılacaktır. 15 Temmuz gecesi beraberindeki vatandaşlarımızla birlikte TRT binasına giderek orayı darbeci askerlerden kurtaran ve göğsümüzü kabartan bakanımızı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.”

Şoförler Odası başarı diledi

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, İçişleri Bakanlığına atanan Süleyman Soylu için tebrik mesajı yayımladı. Altuntaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Trabzon’umuzun önemli bir değeri olan Süleyman Soylu, bugüne kadar sürdürdüğü görevlerin ardından İçişleri Bakanlığı görevine layık görüldü. 15 Temmuz gecesi halkın önünde TRT binasını darbecilerden temizleyen Bakanımızın İçişleri Bakanı olması çok yerinde bir karar oldu. Bundan sonraki süreçte Türkiye’nin önünü kesmek isteyen terör konusunda da önemli adımlar atacağı ve olumlu gelişmeler olacağını düşünüyorum. Bakanımız Süleyman Soylu’nun kendi tabiriyle de dediği gibi vakit Kandil’i başlarına yıkma vaktidir. Sayın Bakan’ımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.”

Şoförler Odası başarı diledi

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, İçişleri Bakanlığına atanan Süleyman Soylu için tebrik mesajı yayımladı. Altuntaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Trabzon’umuzun önemli bir değeri olan Süleyman Soylu, bugüne kadar sürdürdüğü görevlerin ardından İçişleri Bakanlığı görevine layık görüldü. 15 Temmuz gecesi halkın önünde TRT binasını darbecilerden temizleyen Bakanımızın İçişleri Bakanı olması çok yerinde bir karar oldu. Bundan sonraki süreçte Türkiye’nin önünü kesmek isteyen terör konusunda da önemli adımlar atacağı ve olumlu gelişmeler olacağını düşünüyorum. Bakanımız Süleyman Soylu’nun kendi tabiriyle de dediği gibi vakit Kandil’i başlarına yıkma vaktidir. Sayın Bakan’ımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.”

Of’ta Soylu gururu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevinden İçişleri Bakanlığı görevine atanan AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'ya Oflu hemşehrileri yeni görevinde başarılar diledi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini başarıyla yürüten hemşehrimiz Sayın Süleyman Soylu'nun İçişleri Bakanlığı görevine atanmasından gurur duyduk. Sayın Bakan’ımız Süleyman Soylu'nun kritik bir süreçten geçen devletimizin ve geleceğimizin yeniden yapılandırılmasında almış olduğu sorumluluğu İçişleri Bakanlığı görevinde de aynı kararlılıkla sürdüreceğine inanıyoruz. Bu vesile ile Sayın Bakan’ımız Süleyman Soylu'yu tebrik ediyor, zorlu görevinde başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

Trabzon Ak Parti Süleyman Soylu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg