Çayeli Bakır'a teşekkür plaketi

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, sağlık alanındaki hizmetlere katkılarından dolayı Çayeli Bakır İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Iain Anderson’a teşekkür plaketi verdi.

Çayeli Bakır'a teşekkür plaketi
Çayeli Bakır'a teşekkür plaketi Admin
Advert

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Türkiye’nin en büyük bakır madenlerinden olan Çayeli Bakır İşletmeleri AŞ’ye ziyarette bulundu. Burada bir dizi incelemelerde bulunan Vali Bektaş, sağlık alanındaki katkılarından dolayı Genel Müdür Iain Anderson’a teşekkür plaketi verdi. Vali Bektaş’a Çayeli Kaymakam Vekili İhsan Selim Baydaş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin de eşlik ettiği ziyaret esnasında Çayeli Bakır İşletmeleri AŞ tarafından Rize Devlet Hastanesine kazandırılan iki adet diyaliz ünitesi ve Madenli Sağlık Ocağının inşasından dolayı Vali Bektaş tarafından Genel Müdür Iain Anderson’a bir teşekkür plaketi verildi.

Ziyaretin ilk bölümünde Çayeli Bakır İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Iain Anderson ve diğer yetkililer tarafından işletme faaliyetleri hakkında Vali Bektaş’a bir brifing verildi. Brifingin ardından Vali Bektaş ve beraberindekiler madene inerek, maden cevherini çıkarma işlemini yerinde inceledi ve işçilerle bir araya geldi. Çayeli Bakır İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Iain Anderson, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işletme olarak sosyal sorumluluk projelerinde üzerlerine düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını, bu anlamda göğüs kanserinde erken teşhis konusunda bir projeyi yakın zamanda hayata geçireceklerini ifade etti.

Vali Bektaş, gerek fiziki ortam, gerekse teknik cihaz olarak sağlık alanındaki katkılarından dolayı Çayeli Bakır İşletmeleri AŞ adına Genel Müdür Iain Anderson’a teşekkür ederek, Çayeli Bakır İşletmeleri tarafından başta iş güvenliği açısından dünya standartlarında çalışma koşullarının sağlanması, sosyal sorumluluk projelerine sağlanan katkı ve çevreye karşı gösterilen duyarlılığın memnuniyet verici olduğunu söyledi

Günebakış

Rize Bakır
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg