İşte Muharrem Usta'nın kombine hedefi

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, hedeflediklerini kombine sayısını açıkladı.

İşte Muharrem Usta'nın kombine hedefi
İşte Muharrem Usta'nın kombine hedefi Admin
Advert

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akyazı Spor ve Kültür Kompleksinde incelemelerde bulundu.

Yeni stadyumun muhteşem olduğunu belirten Usta, "Statlar muhteşem olabilir ama onları en muhteşem cazibeye kavuşturacak olan taraftarlarıdır. Böyle bir stadyuma sahip olunca doğal olarak burada az taraftarlarla Trabzonspor desteklenemez. İlk hedef olarak 25 bin kombineyi önümüze koymuş durumdayız. Burayı gören taraftarlarımız inanıyorum ki eşini, dostunu, çocuğunu, mahallesindeki buraya getirmek için seferberliğe girecekler. Yeni stadyuma gelmek için yolları kolaylaştırdık. Ekonomik zorlukları ortadan kaldırdık. Turkcell bir kampanya yaptık. Çok küçük rakamlarla yeni stadyumumuzun tribünlerinin dolmasıyla ilgili engel artık hiç kalmadı. 61 ruhunun yeniden ayağa kalkması ve Trabzonspor'un devasa muhteşem tarihine yeniden kavuşması için kombineleri satışa sunduk" dedi.

Muharrem Usta, Trabzonspor camiasının muhteşem tarihine sahip çıkacağına inandığını belirterek, "Burada yeniden o güzel günleri birlikte yaşayacağız. Yeni stadyuma gelmemenin ne kadar büyük bir kayıp olduğunu taraftarlarımızın bilmesini isterim. Muhteşem taraftarımızla yeni stadyumumuzda herkesin yüzünün güleceği güzel günleri göreceğiz. 25 bin kombineden bir tane eksik olmama kaydıyla bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Trabzonspor'un geleceğini kurtarmak adına onlar bu işe sahip çıkacaklar. Gemilerimiz batmadı. Dalgalarımız yükseldi. Karadeniz coşkusuyla stadyumumuz dolacak" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kombine Akyazı Stadı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg