Meclis Üyesi partiden ihraç edildi

Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç MHP'den ihraç edildi.

Meclis Üyesi partiden ihraç edildi
Meclis Üyesi partiden ihraç edildi Admin
Advert

MHP Disiplin Kurulu, Çağrı Heyeti'ni oluşturan Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç ihracına karar verdi. İhraç edilen isimler arasında Ali Sağır, MHP'den Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyesi...

MHP Disiplin Kurulu, Genel Başkan adayı Meral Akşener hakkında ihraç kararı verirken, çağrı heyeti üyeleri Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç hakkındaki disiplin soruşturması da eksik evrak dolayısıyla ileri bir tarihe bırakmıştı.

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk'ün yaptığı yazılı açıklama şöyle: "Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü'nün 11., 79. ve 81. maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmiş bulunan Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyası münderecatı Merkez Disiplin Kurulu'nca müzakere edilmiş, müzakereler sonucunda yapılan gizli oylama ile, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Aksaray İli, Merkez İlçe Teşkilatı üyesi Ayhan Erel'in, MHP Trabzon İli, Vakfıkebir İlçe Teşkilatı üyesi Ali Sağır'ın, MHP Bursa İli, Nilüfer İlçe Teşkilatı üyesi Mehmet Bilgiç'in her biri için ayrı ayrı olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü'nün 78/4 - (c) , (e) , (g) , (h) ve (i) maddeleri uyarınca parti üyeliğinden 'kesin çıkarma' cezası ile cezalandırılmasına, 21.09.2016 tarihinde katılanların oy birliği ile karar verilmiştir."

61SAAT.COM

Trabzon MHP Ali Sağır
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg