Köseoğlu istedi Eroğlu imzayı attı

Maçka'nın girişindeki 26 dönümlük mesire alanı hakkında Belediye Başkanı Koçhan'ın talebini Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na ileten Ayşe Sula Köseoğlu bakandan imzayı kopardı.

Köseoğlu istedi Eroğlu imzayı attı
Köseoğlu istedi Eroğlu imzayı attı Admin
Advert

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın ilçenin girişindeki yamaçta bulunan 26 dönümlük mesire alanının belediyeye devir talebiyle ilgili Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu aradı. Üst düzey bürokratlarla toplantı hâlinde olan Bakan Eroğlu, herkesin huzurunda tahsis dosyasını imzaladığını açıkladı. Başkan Koçhan hem Milletvekili Köseoğlu’na hem de Bakan Eroğlu’na teşekkür etti.

Maçka Belediyesini ziyaret eden Milletvekili Köseoğlu, Koçhan’ın daha önce de talepte bulundukları Orman Bakanlığına ait 26 dönümlük mesire alanının belediyeye tahsis edilmesiyle ilgili dosyayı sundu. Bunun üzerine Milletvekili Köseoğlu, dosyayı inceleyerek Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu aradı. Milletvekili Köseoğlu, “Sayın Bakan’ım daha önce bu mesire alanının Maçka Belediyesine tahsisi ilgili bir dosya sunmuştuk ama dönüş olmadı. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz.” dedi. Üst düzey bürokratlarıyla birlikte toplantı hâlinde olan Bakan Eroğlu, Milletvekili Köseoğlu’nun araması üzerine toplantıyı böldü ve dosyayı istedi. Telefonun hoparlörünü de açan Bakan Eroğlu, “Burada bürokrat arkadaşlarımızla toplantı hâlindeyiz. Bütün arkadaşlarımızın selamı var. Dosyayı şimdi istedim, imzalayıp göndereceğiz. Maçka’mıza hayırlı olsun.” şeklinde cevap verdi.

Gelişme üzerine Milletvekili Köseoğlu ve Bakan Eroğlu’na teşekkür eden Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Bizim açımızdan hem güvenlik açısından önemli hem de Maçka’yı kuşbakışı gören bir nokta. Toplamda 26 dönümlük bir mesire alanı ve Orman Bakanlığına aitti. Daha önce tahsisle ilgili başvuru yapmıştık ancak gelişme olmamıştı. Milletvekilimiz Ayşe Sula Köseoğlu Hanımefendi yanımızda aradı ve Bakanımız Veysel Eroğlu da müjdeyi verdi. Milletvekilimiz ve Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Bize tahsis edilecek olan bu alan Maçka’nın üç vadisini de gören bir alan. Buraya kamelyalar, kır gazinosu ve seyir terasları yapacağız. Maçka’nın Boztepesi olara kBayraktepe’de bir proje yapıyorduk, bu da ikincisi olacak. Yani Maçka’nın iki ayrı Boztepe’si olacak. Düğün salonumuzu da yıkıp yapacağız. Belki şu anda değil ama ilerleyen yıllarda imkân da olursa bu iki Boztepemizi teleferikle birbirine bağlayıp Maçka’yı tepeden seyretme imkânına sahip olacağız. Hedefimiz budur.” diye konuştu.

Günebakış - Aydın GELLECİ

Ak Parti Maçka Veysel Eroğlu Ayşe Sula Köseoğlu Koray Koçhan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg