Golcüler ne zaman gol atacak?

Trabzonspor'da geride kalan 5 haftada gol atma başarısını gösteremeyen forvet hattının önümüzdeki haftalardaki performansı merak konusu olmaya devam ediyor.

Golcüler ne zaman gol atacak?
Golcüler ne zaman gol atacak? Admin
Advert

Süper Lig’de 5 hafta geride kalırken, bordo-mavili takımın golcülerinin performansı hiç kuşku yok ki Trabzonspor’un ligdeki konumuna önemli etkide bulunuyor. 5 haftası geride kalan ligde henüz gol atamayan bordo-mavili takımın golcüleri bu alanda Rizespor ve Kasımpaşa’nın golcüleri ile yarışıyor. Ligde 2 golü bulunan Rizespor ve 3 golü bulunan Kasımpaşa’da da forvet oyuncularının 5. hafta sonunda gölü bulunmuyor.

Trabzonspor’da geride kalan 5 haftada teknik direktör Ersun Yanal forvet hattında Muhammet Demir ve Jun Suk’u kullanırken bu oyuncular henüz gol sevinci yaşamadılar. Muhammet Demir 5 haftada 287 dakika, Jun Suk ise 320 dakika sahada kalmasına rağmen ne bir gol atabildi ne de bir asist yapabildi. Trabzonspor gibi Rizespor ve Kasımpaşa da golcü oyucularından şu ana kadar verim alamayan takımlar oldular. Rizespor’un (2) ve Kasımpaşa’nın (3) attığı goller ise forvet oyuncularından gelmedi.

Süper Lig’de ilk 5 hafta sonunda forvet oyuncularından en fazla verimi alan takımlar ise Beşiktaş, Galatasaray ve Kayserispor oldu. Beşiktaş’ta ilk 4 hafta sonunda Cenk Tosun (5), Ömer Şişmanoğlu ise (1) gole imza atarken, Galatasaray’ın yeni transferi Eren Derdiyok ise ilk 5 haftayı 5 golle tamamladı. Kayserispor’un sezon başında Mersin İdmanyurdu’ndan renklerine bağladığı Welliton ve Nakoulma ise sezona iyi başlayanlardan oldu. İlk 5 hafta sonunda Welliton 4 gole imza atarken Nakoulma ise 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Ligin zirvesinde bulunan Başakşehir’de ise golcü oyuncular Napoleoni 2 gol atarken, Mustafa Pektemek ise 1 gol attı, 1 de asist yaptı. Fenerbahçe’nin golcü oyuncuları Emenike 2 gol atıp 2 de asist yaparken, Sow 1 gol kaydetti. Golcü alternatifi fazla olan Fenerbahçe’de Lens ise 5 maçta 4 asist yaptı. Konyaspor’da Bajic 2, Rangelov 1 gol ve 1 asisit, Gençlerbirliği’nde Stancu 2, V.Murigi de 1 gollük performans sergiledi.

Süper Lig’de diğer takımların golcülerine bakıldığında ise Bursaspor’da Sercan 1 gol, John 2 asist, Osmanlıspor’da Delarge 1 gol, Rusescu 1 gol, 2 asist, Alanyaspor’da Ayite 1 gol, asist, Karabükspor’da Yatabare 1 gol, Gaziantepspor’da Ghilas 1 gol, Akhisar’da Rodallega 1 gol, 1 asist, Vaz Te 1 gol, Adanaspor’da Gueye 1 gol 3 asist ve Antalyaspor’da Eto’o 1 gol, Deniz de 1 gollük performans sergiledi.

Günebakış

 

Trabzonspor Golcüler Suk Muhammet Demir N'doye Ramil
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg