Hikmet Karaman sıkıyönetim ilan etti

Antrenmanlarda fırtına gibi esen tecrübeli teknik adam, oyuncularını uyarıp neler yapmaları gerektiğini tek tek anlatıyor

Hikmet Karaman sıkıyönetim ilan etti
Hikmet Karaman sıkıyönetim ilan etti Admin
Advert

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada müthiş bir çalışma temposu içine giren Çaykur Rizespor’da kelimenin tam anlamıyla Hikmet Karaman fırtınası esiyor.

Ligin geride kalan bölümünde aldığı başarısız sonuçları bir kenara bırakıp aradan sonra lige yeni bir başlangıç yapmak isteyen Yeşil-Mavili takımda olağanüstü hal var. Aradan sonra yeni bir sayfa açarak çıkışa geçmek isteyen Ç.Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman bir yandan rakipleri mercek altına alıp analizler yaparken diğer yandan da oyuncularını en iyi şekilde hazırlamak için büyük çaba sarf ediyor.

Teknik Direktör Hikmet Karaman, oyuncuları ile hem toplu hem de bire bir görüşmeler yaparken antrenmanlar da renkli görüntülere sahne oluyor. Yeşil-Mavili takımın gruplar halinde kanatlardan ortalar ile yaptığı taktik çalışmasında oyuncuların her hareketini kontrol altına alıp defalarca yaptıran Karaman, öğrencilerine sık sık uyarılarda bulunuyor. Dünkü taktik çalışmasını sık sık durdurup öğrencilerine neler yapmaları gerektiğini tek tek anlatan Karaman, “Hücuma geçtiğiniz zaman öne doğru basıp gidin. Dripling yapın. İster çalım ister şut at. Kaleye giderek pozisyonu iyi bir şekilde değerlendirin ve gol olsun. Hücuma kalktığımız zaman çabuk oynayacaksınız. Basit hatalarla topu kaybetmeyeceksiniz. Hem arkadaşını hem de rakibi kontrol ederek oynayacaksınız. Hepinizden tempo istiyorum. Hücuma geçtiğimiz zaman sürekli dışarıdan gitmeyin içerideki oyuncularda çok önemli. Tempolu bir şekilde harekete geçtiğinizde öne geriye, sağa ve sola koşular yapıp rakibi dağıtın. Yüzde yüz koşulu tempolarda iyi dripling yaparak hareket edin. Hadi göreyim sizi” diyerek oyuncularına uyarılarda bulundu.

Karaman, taktik çalışmasında atakları golle sonuçlandıran Mehmet ve Kweuke'yi de alkışlayıp tebrik etti.

ÇAYKUR Rizespor Hikmet Karaman
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg