Demirkaya: Fındık fiyatı tiyatrosu yine sahnede

Saadet Partisi Giresun İl Sorumlusu Bekir Demirkaya, fındık fiyatlarıyla ilgili spekülasyonlar için 'tiyatro' benzetmesi yaptı.

Demirkaya: Fındık fiyatı tiyatrosu yine sahnede
Demirkaya: Fındık fiyatı tiyatrosu yine sahnede Admin
Advert

Saadet Partisi Giresun Aylık İl Divan Toplantısı’nda konuşan Giresun İl Sorumlusu Bekir Demirkaya, en önemli gündem maddesinin her zaman olduğu gibi fındık fiyatları olduğunu belirterek “Her yıl tekrarlanan ‘fındık fiyatları tiyatro oyunu’ perdelerini açarak sahnelenmeye başlanmıştır. İçeriği belli, sonu belli olan bu oyun kabak tadı vermesine rağmen her sene mutat (!) bir şekilde sahnelenmeye devam etmektedir.” dedi.

Saadet Partisi Giresun Aylık İl Divan Toplantısı il binasında yapıldı. İl Başkanı Ömer Öztürk, Millî Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisinin önümüzdeki süreçlerde de siyasi hayatımızın en önemli aktörü olmaya devam edeceğini belirtti. Öztürk, “Millî Nizam Partisi ile başlayıp Millî Selamet Partisi, Refah Partisi ve Fazilet Partisi ile devam eden süreçte Millî Görüş Hareketi, Türkiye’nin son 50 yıllık dönüşüm hareketinin en etkili mimarlarından birisi olmuştur. Hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın ki Millî Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi önümüzdeki süreçlerde de siyasi hayatımızın en önemli aktörü olmaya devam edecektir. Çünkü Saadet Partisi, bu milletin tarihidir, aslıdır, inancıdır, umududur. Saadet Partisi rakamlara sığmayacak kadar büyük bir sevdanın adıdır. Saadet Partisi kutlu bir davanın adıdır.” dedi.

SP Giresun İl Sorumlusu Bekir Demirkaya ise Giresun gündemi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Demirkaya, en önemli gündem maddesinin her zaman olduğu gibi fındık fiyatları olduğunu belirterek “Her yıl tekrarlanan ‘fındık fiyatları tiyatro oyunu’ perdelerini açarak sahnelenmeye başlanmıştır. İçeriği belli, sonu belli olan bu oyun kabak tadı vermesine rağmen her sene mutat (!) bir şekilde sahnelenmeye devam etmektedir. Asıl ana karakterler değişmemekte ama yardımcı figüran oyuncular siyasi iktidara göre yerini yenilerine bırakmaktadır. Fındık üreticisi de bu oyunda asıl aktör olarak sahnede olması gerekirken sadece seyredebilmektedir. Ama her sezon öncesi belki bu sene asıl aktör ben olurum umuduyla yeni sezona girmektedir. Fakat fındık üreticisi şunu bilmiyor ki bu oyun asıl aktörler ve yardımcı figüranlar tarafından sezon öncesi planlı ve programlı sonu belli bir şekilde hazırlanmakta ve sahneye konulmaktadır. Burada asıl oyunu yönetmesi gereken AKP hükûmeti ise bir kenara çekilmiş, yıllardan beridir yapmakta olduğunu tekrarlamakta yani sadece oyunu seyretmektedir.” dedi.

Günebakış - Ahmet CEYLAN

Giresun Saadet Partisi Bekir Demirkaya Ömer Öztürk
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg