Rizespor Trabzon'a galibiyet için geliyor

Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor, kritik karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmanın planlarını yapıyor.

Rizespor Trabzon'a galibiyet için geliyor
Rizespor Trabzon'a galibiyet için geliyor Admin
Advert

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında 30 Ekim Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor, kritik karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmanın planlarını yapıyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Yeşil- Mavili takımın Teknik Direktörü Hikmet Karaman, zorlu geçecek olan karşılaşmayı kazanarak hem hak ettikleri üst sıralara yükselmek hem de moral depolamak istediklerini söyledi.

Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

Trabzonspor'un sezon başında iyi bir kadro kurduğunu ifade eden Karaman, çok iyi oyuncular aldıklarını, Çaykur Rizespor'un da yeni kurulan bir ekip olduğunu vurguladı. Son haftalarda futbol olarak gelişim gösterdiklerini kaydeden Karaman, “Trabzonspor deplasmanında bütün performansımızı ortaya koyup, çıkışımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Kupanın ardından hafta sonuna kadar iyi bir hazırlık dönemi geçirip, maça hazır çıkmalıyız” diye konuştu.

Önümüz açık görünüyor 

Son iki haftada alınan 4 puanın değerli olduğuna dikkat çeken Hikmet Karaman, “Son haftalarda hücum hattında iyi işler yapıyoruz. Kweuke ve Oğulcan ortaya başarılı şeyler koyuyor. Bu ikiliye Ahmet İlhan'ın da katılması hücum gücümüzü artırdı. Bu üçlünün sadece ataktayken değil top rakipteyken ilk savunma yapacak üçlü olması gerekiyor. Ardından diğer oyuncularımız rakibi karşılayacak. Bu şekilde önümüz açık görünüyor” ifadelerini kullandı.

Trabzon’un gücünü biliyoruz

Trabzon ve Rize şehrinin birinci amacının dostluk üzerine olduğunu belirten Karaman, “İki hemşehri şehir. İyi mücadele edenin kazananın alkışlanacağı bir maç olmasını istiyoruz. Karadeniz derbisinden üç puan çıkarıp, alkışlanan takım olmak istiyoruz. Bunu söylerken Trabzonspor'un gücünü biliyoruz” şeklinde konuştu. Hikmet Karaman, Trabzonspor'un da kupada bazı oyuncuları dinlendireceğini ifade ederek, her iki ekibin de futbol adına iyi şeyler yapacağını belirtti.

Trabzonspor Çaykur Rizespor Hikmet Karaman
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg