QNB Trabzonspor'u sattı! Hem de bakın hangi kulübe...

İmza töreninde QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish, “Türkiye’de Trabzonspor dışında başka sponsorluk anlaşması yapmayacağız” demişti.

QNB Trabzonspor'u sattı! Hem de bakın hangi kulübe...
QNB Trabzonspor'u sattı! Hem de bakın hangi kulübe... Admin
Advert

Trabzonspor’un forma sponsoru olarak 7.5 milyon $’a 3 yıllık anlaşma sağladığı QNB imza töreninde QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish, “Türkiye’de Trabzonspor dışında başka sponsorluk anlaşması yapmayacağız” demişti. Ancak dün F.Bahçe’nin yaptığı resmi açıklama Trabzonspor’un ‘özel’ olma özelliğine dair sözünü tutmadığını gösterdi. İşte Trabzonsporla QNB arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasından sonra yetkilinin verdiği demecin ilgili bölümü:

Türkiye'de Finansbank'ı satın almalarına karşın anlaşmayı QNB üzerinden yapmalarına da açıklık getiren Yousef Darwish, "Finansbank Türkiye'de tanınmış bir banka. Bizim amacımız, ana banka olan QNB'nin Türkiye'de tanınmasını sağlamak. Bu nedenle sponsorluğumuzu QNB markasıyla yapıyoruz. Türkiye'de Trabzonspor'dan başka bir takımla sponsorluk yapmayı da düşünmüyoruz. Buna ligin isim hakkı da dahil. Sadece Trabzonspor'a odaklanmış durumdayız." dedi.

Fenerbahçe, Erkek Basketbol Takımı'nın forma sırt sponsorluğu için QNB Finansbank ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını açıklaması Trabzonspor’da büyük şok ve üzüntü yaratırken, verilen sözün tutulmaması yönetimin keyfini kaçırdı. QNB’nin hem de en ezeli rakibi F.Bahçe’ye de 3 yıllık 4.5 milyon $ verecek olması da tepkiye neden oldu. QNB’nin sözüne rağmen böylesi bir sponsorluk anlaşması yapmasının ardından resmi sözlerin havada kalması ve aynı derecede yüksek ücret ödenmesi rahatsızlık yarattı.

QNB Finansbank, yapılan anlaşmayı Twitter hesabından böyle duyurdu. Atılan tweetin altına bazı Trabzonsporlu taraftarların tepkilerini dile getirdikleri görüldü.

Trabzonspor QNB Finansbank
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg