TDF Gençlik Kolları öğretmenleri unutmadı

TDF Gençlik Kolları, Öğretmenler Günü münasebetiyle ziyaretlerde bulundu.

TDF Gençlik Kolları öğretmenleri unutmadı
TDF Gençlik Kolları öğretmenleri unutmadı Admin
Advert

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bizleri biz yapan, bugünlere gelmemizde Anne ve Babalarımızdan sonra belki de en çok katkısı olan sevgili öğretmenlerimizi ziyaret ettiler. 

TDF Gençlik Kolları Ülkemizin dört bir köşesinde öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamak için temsilen seçtikleri Bayrampaşa Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladılar. TDF Gençlik Kolları ziyaret kapsamında okul müdürümüz hemşerimiz Ahmet Altunbaş’ı makamında ziyaret ederek sohbet ettiler. 

TDF Gençlik Kolları öğretmenler günü münasebetiyle İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı hemşerimiz sayın Zekine Dayıoğlu’nu da ziyaret ederek hem öğretmenler gününü kutladılar hem de sohbet ettiler. 

TDF Gençlik Kolları ayrıca Federasyon Merkezinde gerçekleştirdiği akşam programında Gençlik Kollarında görev almış ve halen aktif olarak görev yapmakta olan öğretmenlerimizle bir araya gelerek öğretmenler günü kutlaması yaptılar.

TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Meriç yaptığı açıklamada; “öğretmenlerimiz bizlerin hayatında çok önemli bir yere sahiptir, tabiki de onların hakkını sadece öğretmenler gününü kutlayarak ödeyemeyiz, kendilerine ne kadar dua etsek azdır. 

Tekrardan ülkemizin her köşesinde geleceğe ilkeli ve bilgili nesiller yetiştiren ve yetiştirme mücadelesinde olan başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, vefat edenleri rahmetle anar, hayatta olanlara saygılarımızı sunarız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

TDF Gençlik Kolları Öğretmenler Günü
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg