İsmail Turgut Öksüz'den yeni bir mekân

Trabzonlu iş adamı ve Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek Karaköy’de Galata Porto adıyla bir cafe açtı.

İsmail Turgut Öksüz'den yeni bir mekân
İsmail Turgut Öksüz'den yeni bir mekân Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Trabzonlu iş adamı ve Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek Karaköy’de Galata Porto adıyla bir Cafe açtı. Açılışta Trabzonlu tanınmış isimler ve Öksüz’ün dostları kendisini yalnız bırakmadı.

Mumhane Caddesi, 42 numaralı hanede faaliyete başlayan işletme son derece nezih bir mekân ve üst düzey hizmet kalitesine sahip. Canlı müzik ve nargilenin de bulunduğu cafenin iki caddeye de çıkışı mevcut.

Kurdele kesimi töreninin yapılmadığı açılışta mekân sahibi İsmail Turgut Öksüz, buna gerek duymadıklarını ve dostların bulunmasının yeterli olduğunu söyledi.

Açılışa Basın İlan Kurumu eski başkanı Mehmet Atalay, Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hocaoğlu, Of-Hayrat Birleşik Makililer Derneği Başkanı İdris Türk, Trabzonlular Platformu Başkanı Köksal Öztürk, Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Başkanı Soysal Algan, Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Aykut, Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Galata Porto İsmail Turgut Öksüz Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg