İlk imzalayanlardan oldu

Trabzon milletvekili Köseoğlu, Anayasa Değişikliği Teklifine ilk imza atan biri oldu.

İlk imzalayanlardan oldu
İlk imzalayanlardan oldu Admin
Advert

Ak Parti'nin Anayasa Değişikliği Teklifi parti grubunda imzaya açıldı. Teklifin önümüzdeki hafta TBMM’ye getirilmesi bekleniyor.

Teklifi ilk imzalayan isimlerden biri olan AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, “Milletvekilliği dönemimizdeki belki de en önemli imzamızı attık” diyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anayasa konusunda Çankaya Köşkü'nde önceki gün bir araya gelmiş, Yıldırım, değişiklik teklifinin önümüzdeki hafta Meclis’e sunulacağını açıklamıştı.

AK Parti'nin hazırladığı değişiklik teklifi parti grubunda önceki gün akşam saatlerinde imzaya açıldı.

Teklifi ilk imzalayan isimlerden biri olan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, hayırlı olsun dileklerini ileterek, "Bu güne kadar aziz milletimiz ne dedi ise onu yapan bu kadrolar, yine aziz milletimiz ne diyorsa onu yapıyor. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin üzerinde anlaştığı ve Meclis’te imzaya açılan Anayasa Değişikliği Teklifini imzaladık. İnşallah TBMM’de yasalaşarak aziz milletimizin önüne de referandum ile gelecek. Bugüne kadar en güzel cevabı sandıkta veren milletimiz, yine istikbali ve istikrarı için en güzel cevabı sandıkta vereceğine yürekten inanıyorum. Milletvekilliği dönemimizdeki belki de en önemli imzamızı attık. Hayırlı mübarek olsun." şeklinde konuştu.

Ak Parti Trabzon milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu Anayasa değişikliği Başkanlık
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg