Trabzonspor'da hedef forvet

Başkan Muharrem Usta’ya, “Kaliteli bir golcü tüm oyunculara sınıf atlatır” diyen Ersun Yanal’ın sözleri sonrası Hugo Rodallega ve Cafu için girişimler hız kazandı.

Trabzonspor'da hedef forvet
Trabzonspor'da hedef forvet Admin
Advert

Süper Lig’de elde ettiği üst üste galibiyetlerle güveni yerine gelen Trabzonspor’da bir yandan da transfer çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. Cumartesi günü yapılan Olağan Genel Kurul’un ardından teknik direktör Ersun Yanal ile başkan Muharrem Usta bir araya geldi ve hedefteki isimler hakkında durum değerlendirmesi yaptı. Edinilen bilgiye göre hücum anlamında büyük sorun yaşayan Yanal, forvet transfer isteğini bir kez daha yeniledi. Bir golcünün takımı ateşleyeceğini söyleyen deneyimli çalıştırıcının, “Elimizdeki forvetlerden gerekli verimi alamıyoruz. Takviye edeceğimiz iyi bir santrof bütün oyuncuların verimini de arttıracaktır. Öncelikli isteğim bu yöndedir. Ardından stoper hedeflerimizi değerlendirebiliriz” dediği öğrenildi. 

Rodallega beklemede

Hafta içi Akhisar’ın 31 yaşındaki Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega için ilk temasını gerçekleştiren Bordo-Mavililer, Ege ekibinden net bir geri dönüş bekliyor. Akhisar cephesi ise oyuncunun transferine sıcak bakarken, ödenecek bonservis konusunda işi biraz ağırdan alıyor. 

Niasse’de yeni gelişmeler

Ersun Yanal’ın çok istediği bir diğer isim Oumar Niasse’ye ise kulübü Everton’tan transfer izni çıktı. Hocası Ronald Koeman’ın, “Takımda forma şansı bulamayan oyuncular gitmek isterlerse gidebilirler. Çünkü futbolcu oynamak ister” sözleri sonrası Bordo-Mavililer’in harekete geçtiği ve Galatasaray’ın da listesinde olan Senegalli forveti kiralama formülünü devreye sokacağı öğrenildi.

Öte yandan Ludogorets’te forma giyen Brezilyalı forvet oyuncusu Jonathan Cafu için de Bulgar ekibiyle temaslar sürüyor.

Trabzonspor Forvet Golcü Transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg