Üniversiteli Trabzonsporlulardan güzel hareketler

İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü ile İstanbul Aydın Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü son gelişmelere dair örnek hamlelerde bulundular.

Üniversiteli Trabzonsporlulardan güzel hareketler
Üniversiteli Trabzonsporlulardan güzel hareketler Admin
Advert

İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü (İstanbul Uni-TS) Trabzonspor kulübü yetkililerine bir çağrıda bulunarak yeni stadın açılışına gelenlerin yanlarında getirecekleri kitabın bilet yerine geçmesini teklif etti.

Çağrı metninde şöyle denildi:

“Trabzonspor Yönetimine Çağrımızdır !!!

Akyazı açılışı için taraftarlarımız stada gelirken, yanlarında getirecekleri 1 adet kitap, bilet yerine geçsin. Farkındalık yaratalım. Ve toplanan bu kitaplarla tarihin ilk "Trabzonspor Kütüphanesi" ni AKYAZI'da kuralım.”

Eğlence iptal edildi

Öte yandan İstanbul Aydın Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü de 17 Aralık Cumartesi günü düzenleyeceği eğlence gecesini Beşiktaş’ta düzenlenen saldırı nedeniyle iptal etti.

“Böyle bir ortamda eğlence tertip etmek, Trabzon ve Trabzonspor gençliğine yakışmayacaktır” ifadesine yer verilen açıklamanın tam metni şöyle:

İstanbul Aydın Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü olarak 17 Aralık 2016, Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz Karadeniz Gecesi etkinliğimiz İstanbul - Beşiktaş'ta gerçekleştirilen hain saldırı sonrası verdiğimiz şehitlerimizin ruhlarına saygı adına, ülkemizde ilan edilen yas nedeniyle iptal edilmiştir.

Böyle bir ortamda eğlence tertip etmek, Trabzon ve Trabzonspor gençliğine yakışmayacaktır. Bizler için her şeyden önce vatanımızın bütünlüğü ve huzuru gelmektedir.

Etkinlik için biletlerini almış olanlar 0532 416 1661 numaralı telefonla irtibata geçerek ücretlerini iade alabilirler.

Bu vesileyle tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna duyurulur...

İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü İstanbul Aydın Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü Akyazı kitap Trabzonspor kütüphanesi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg