İskefiye Haber yayında...

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde ilk gazete olarak basılan İskefiye Haber yayın hayatına başladı.

İskefiye Haber yayında...
İskefiye Haber yayında... Admin
Advert

Nurettin Akıntürk’ün sahibi olduğu ve Aydın Gelleci’nin yayın danışmanı olarak katkıda bulunduğu gazetenin 15 günde bir yayınlanacağı bildirildi.

Çarşıbaşı’nın ilk gazetesi olma özelliğini taşıyan İskefiye Haber gazetesi, yayın hayatına başladı. 8 sayfadan oluşan, ilk ve son sayfası renkli olarak ofset matbaada basılan İskefiye Haber, 15 günde bir okurlarıyla buluşacak.

Nurettin Akıntürk’ün sahibi olduğu ve Aydın Gelleci’nin yayın danışmanı olarak katkıda bulunduğu İskefiye Haber gazetesinde, ilçedeki gelişmelerin yanı sıra bölgedeki siyaset, sosyal, spor ve sanatsal alandaki gelişmeler de yer alacak.

Gazetenin İmtiyaz Sahibi ve Kurucusu Nurettin Akıntürk, uzun yıllardır gazeteyi çıkarmak için gayret sarf ettiğini ancak bugüne nasip olduğunu belirterek, “Öncelikle bize bu gazeteyi çıkarmamızda destekleriyle büyük cesaret veren büyüklerimize teşekkür ediyorum. Çarşıbaşı tarihinde ilk kez bir gazete çıkıyor. Bu nedenle oldukça heyecanlıyız. Bir gazeteci büyüğümüz ‘Basınsız yapılan iş, anfisiz çalınan saza benzer’ der. Biz Çarşıbaşı’nın sesi, kulağı ve gözü olmak için bu yola çıktık. Okurlarımızdan tek isteğimiz bu gazeteye sahip çıkmalarıdır. Biz hep okurlarımızın yanında olacağız” şeklinde konuştu.

Akıntürk, ilçe dışındakilere talep olması halinde gazete gönderebileceklerini, ilk etapta 80 adet gönderdiklerini de sözlerine ekledi.

İlk baskısı 500 adet olan İskefiye Haber Gazetesi, 1 TL ücretle satılıyor.

Kaynak: 61 Saat

İskefiye Çarşıbaşı İskefiye Haber Nurettin Akıntürk Aydın Gelleci
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg