Ekici'yi satmak ihanettir

Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ekici'yi kendi dönemlerinde de isteyenler çıktığını ama satmadığını, satılmasının da kulübe ihanet olacağını söyledi.

Ekici'yi satmak ihanettir
Ekici'yi satmak ihanettir Admin
Advert

 

Trabzonspor'da eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, mevcut başkan Muharrem Usta'ya Mehemt Ekici konusunda mesajlar verdi.

Trabzonspor’un Mehmet Ekici'yi elinde tutması gerekir” diyen Hacıosmanoğlu "Benim dönemimde yurt dışından bir çok kulüp istedi ama ben onu vermedim. Trabzonspor ‘iskelet kuracağım’ diyor. Mbia'yı sattılar, şimdi de Mehmet Ekici'yi satarlarsa kiminle nasıl iskelet kuracaklar? Anadolu Kulüplerinden bir oyuncuya talip olduğunuz zaman kapıyı 3-4 milyon Euro'dan açıyorlar. Mehmet Ekici'nin ayarında olmayan oyuncular bunlar. Onun kalitesinde bir oyuncu olsa zaten üç tane peşine düşmez. Dışarıdan böyle bir adam almanız zor. Mehmet Ekici gibi bir oyuncuyu bugün başka bir kulüpten transfer etmeye kalksanız 5 milyon Euro'dan aşağı istemezler. Rakiplerinizden üç takım bu oyuncunun peşinde. Oradan anlayın Mehmet Ekici'nin ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray istiyor bu adamı. Demek ki kaliteli bir oyuncu" şeklinde konuştu.

Satışı ihanet olur

Futbolarena'ya konuşan Hacıosmanoğlu "Oyuncu 2 milyon 200 bin Euro istiyor. Yönetim ise 1 milyon 700 bin Euro veriyor. Çocuğa istediği parayı verin. İmza parası verin. Trabzonspor'da kalsın, sonra 10 milyon Euro'ya satın. Eğer beceremiyorsanız da transferini yapan benim. Her zaman bu konuda hizmet etmeye hazırım. Buna rağmen rakiplerimiz olan 3 İstanbul takımına devre arasında para kazanacağım diye satarsanız Trabzonspor'a ihanet etmiş olursunuz" dedi.
 

Trabzonspor İbrahim Hacıosmanoğlu Mehmet Ekici
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg