Gökhan Saral'dan stat açıklaması

Trabzonspor’da Tesis ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, Şenol Güneş Stadı’nda eksiklerin giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Gaziantepspor maçının yeni stadımızda oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na yazı gönderdik" dedi.

Gökhan Saral'dan stat açıklaması
Gökhan Saral'dan stat açıklaması Admin
Advert

DHA’ya açıklama yapan Saral, Şenol Güneş Stadı’nın genel eksiklerinin giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Gaziantepspor maçını Şenol Güneş Stadı’nda oynamak istediklerini ifade eden Saral, şöyle konuştu: "Stadın genel eksikleri var. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) stadı Gençlik Spor Bakanlığı’na devrediyor. Şu anda kabul aşaması gerçekleştiriliyor. Biz de Türkiye Futbol Federasyonu(TFF), Gençlik Spor Bakanlığı ve Trabzon Valiliği ile bundan sonraki süreci en hızlı şekilde geçmek için 10 gündür yoğun şekilde çalışıyoruz. Bu çalışma neticesinde bir raporlama yaptık. TFF’nin eksik işlerin giderilmesi konusunda çalışmalara başlandı. Biz de kupada Atiker Konyaspor ve ligde Gaziantepspor ile oynayacağımız maçların yeni stadımızda oynanması için acil eylem planı ortaya koyduk. Eksiklerimizi tespit ettik. Bunları TOKİ ve Gençlik Spor Bakanlığı’yla da paylaşıyoruz. Herkes üzerine düşen çalışmayı yapıyor. İkinci yarıya yetişmeyecek gibi bir durum söz konusu değil. Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni en iyi şekilde ligin ikinci yarısına hazırlamak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz."

'60 MADDELİK EKSİK GİDERİLECEK'

TFF yetkililerinin 60 maddelik eksik tespitinde bulunduğunu ve herkesin üzerine düşen görevi yaptığını vurgulayan Saral, şunları söyledi: "Avni Aker Stadı’ndaki e-bilet sisteminin nakli, güvenlik tedbirleri gibi konuların takipçisiyiz. Doğalgaz ile ilgili bir sorun vardı. Enerji Bakanımız Berat Albayrak’ın da desteğiyle sorun çözüldü. Şu anda statta doğalgaz da var. TFF yetkilileri son olarak bir gün önce Şenol Güneş Stadı’nda titiz bir inceleme yaptı. 60 maddelik eksik tespit edildi. Bunların bir kısmı acil, bir kısmı valiliğin, TFF’nin, Gençlik Spor Bakanlığı’nın ve bizim çözeceğimiz eksiklikler. Bunlar hallediliyor. TFF’ye ikinci yarıdaki maçlarımızı Şenol Güneş Stadı’nda oynayacağımızı bildirdik. Gerekli yazışmaları yaptık. İnşallah ikinci yarı camiamız için hayırlı olur."

61 Saat

Trabzonspor Akyazı Şenol Güneş Stadı Gökhan Saral
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg