Akçaabatlılar Derneği geleneği bozmadı

İstanbul Anadolu Yakası Akçaabatlılar Derneği’nin geleneksel olarak her ayın ilk pazar günü dernek merkezinde düzenlediği gençlerle kahvaltı programı, bugün de gerçekleştirildi.

Akçaabatlılar Derneği geleneği bozmadı
Akçaabatlılar Derneği geleneği bozmadı Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

İstanbul Anadolu Yakası Akçaabatlılar Derneği’nin geleneksel olarak her ayın ilk pazar günü dernek merkezinde düzenlediği gençlerle kahvaltı programı, bugün de gerçekleştirildi. Hava muhalefeti dolayısıyla gençlerin bir kısmının katılamadığı program, Ocak ayı sonundaki kongrede görevi bırakacak olan dernek başkanı İsmail Şirin’in de gençlerle son buluşması oldu.

Birlikte yapılan kahvaltıdan sonra sohbet kısmıne geçildi. Üniversite öğrencisi olan gençler, özelde Akçaabat Derneği’nin mensubu olmaktan duydukları memnuniyeti ve kendilerine sağladıkları avantajları örnekleriyle anlatırken genel anlamda dernekçilik kavramının yaşadığı problemleri de yine bizzat yaşadıkları örneklerle dile getirdiler.

Başta başkan İsmail Şirin ve yöneticiler de aynı şekilde kendi tecrübelerinden yola çıkarak, hem Akçaabat ve Trabzon isminin olduğu her yerde bulunmaları gerektiğini, çıkabilecek ihtilaf ve anlaşmazlıkların hayatın içinde mevcut olduğunu ve bunları aşmaya çalışmaları gerektiğini ifade ettiler.

Sıcak ve keyifli sohbet yine geleneksel olarak dernek önünde çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Akçaabatlılar Derneği İsmail Şirin Gençlik kahvaltısı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg