Tolunay'dan Rodallega açıklaması

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Hugo Rodallega'nın Trabzonspor'a transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Tolunay'dan Rodallega açıklaması
Tolunay'dan Rodallega açıklaması Admin
Advert

Akhisar Belediyespor'dan Trabzonspor'a transferi gündemde olan Hugo Rodallega hakkında Tolunay Kafkas'tan açıklama geldi.

Lig TV'ye konuşan ve oyuncunun kararını beklediklerini belirten Kafkas, "Ben ayrılmasını istemem ancak ayrılması durumunda çalışmalara başlayıp yerine bir oyuncu alacağız" dedi.

İşte Tolunay Kafkas'ın Hugo Rodallega hakkındaki açıklamaları:

"Oyuncunun kafasının karışması iyi bir şey değil. Hoş değil. Gelinen noktada Rodallega'nın kararını bekliyoruz. Ben daha önce de söyledim; bırakmak istemem. Fakat kulübün menfaatleri, oyuncunun istekleri süreci farklı bir yere getirebiliyor. Şu an bir bekleme sürecindeyiz. Rodallega'nın kararını bekliyoruz. Biz oyuncunun aldığı her karara saygı duymak zorundayız. Ben gitmesini istemem ama gitti diye de şöyle oldu böyle oldu demem. Giderse de bir oyuncu alırız. B planımız hazır değil. Böyle bir gidiş beklemiyorduk. Konuşmalarımızda da gidecek gibi durmuyordu. Giderse araştırmalara başlayacağız.

Rodallega çok iyi oyuncu ve çok iyi bir profesyonel. Bir santraforda olması gereken tüm özellikler var. Gol vuruşu üst düzey. Onun yerini doldurmak çok zor. Gittiği her takımda da çok rahat işler çıkarır."

Tolunay Kafkas Rodallega Açıklama
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg