Hacıosmanoğlu’nun son dönemlerini yorumladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, A takımdaki göreve geldiği ilk günlerdeki izlenimlerini ve kulübün içinde bulunduğu durumu TRT Trabzon Radyosu’nda anlattı

Hacıosmanoğlu’nun son dönemlerini yorumladı
Hacıosmanoğlu’nun son dönemlerini yorumladı Admin
Advert

Trabzonspor’da teknik direktör Şota’nın ardından göreve getirilen Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu, A Takım’da göreve geldiği ilk günlerdeki izlenimlerini, kulübün içinde bulunduğu durumu bir kez daha gözler önüne serdi. TRT Trabzon Radyosu’na konuşan ve Trabzonspor’da ya futbolcusuz ya parasız ya da takımın seyircisiz oynama cezası aldığı dönemlerde hep göreve geldiğini belirten Tekelioğlu, “Şimdi de öyle bir dönemdeyiz. Bugün Gaziantepspor ile de seyircisiz bir maç oynayacağız ve görevimizin sonuna kadar Trabzonspor’a en iyi şekilde hizmeti vermenin uğraşı içinde olacağız” dedi.

Tekelioğlu, göreve geldiklerinde takımın içinde bulunduğu ortamın da iç açıcı olmadığının altını çizerken, “Kulüp bünyesindeydik ama altyapıda olduğumuz için A Takım’da yaşananları biz de basından takip edebiliyorduk. Ancak işin içine girince gerçekle yüzleşmek fazla zaman almadı. Allah o tabloyu Trabzonspor’a bir daha yaşatmasın. Çünkü takım içinde ki futbolcuların kimseye güveni yoktu. Herkes geleceğinden endişe eder konumdaydı. Böyle bir takımı ayağa kaldırmak için yoğun mesai harcadık. Geçen zaman içinde herkes takımın yavaş yavaş rayına oturduğunu da görüyor” dedi. Tekelioğlu’nun bu sözleri, Hacıosmanoğlu yönetiminin kulübü nasıl bir çıkmaza soktuğunun da göstergesi olsa gerek.

Tekelioğlu, kendisi için “Trabzonspor’da yapabilir, yapamaz…” şeklindeki tartışmalara üzüldüğünü de belirtirken, “Bizim geçmişimiz ortadadır. O nedenle bu tartışmaları yapanlar için bir şey söyleme gereksinimi hissetmiyorum” dedi.

"Kupayı istiyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, Türkiye Kupası’nı istediklerini söyledi. Kupada yollarına kayıpsız devam etmek istediklerinin altını çizerken, “Oyuncularımın performansından memnunum. Oynayan ve oynamayan herkes takım için mücadele ediyor. Son maçlarda aldığımız sonuçlarla da bunu görüyoruz. Bu akşam da sahada elinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Taraftarımız bu akşam yanımızda olmayacak ama biz kazanıp galibiyeti onlara armağan etmek istiyoruz” dedi.

Tekelioğlu ile devam mı?

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta ve yönetiminin teknik direktör konusunu Kasımpaşa maçından sonra karara bağlayacağı ifade edildi. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile devre arasına kadar devam kararı alan yönetimin bugün oynanacak olan Gaziantepspor ve hafta sonu oynanacak olan Kasımpaşa maçlarından sonra yeniden değerlendirme yapacağı belirtildi.

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta’nın Teknik Direktör Ersun Yanal ile görüştüğü ve anlaşma zemini aradığı ifade edilirken, Tekelioğlu planının da gündemde olduğu belirtildi. Trabzonspor’un Gaziantepspor ve Kasımpaşa maçlarını kazanması halinde yeni yönetimin Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar devam etme kararı alabileceği öğrenildi.

Kaynak: günebakış - Mehmet Karagöz

Trabzonspor Sadi Tekelioğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg