Rıdvan Dilmen ağzından kaçırdı

Rıdvan Dilmen, dün NTV Spor kanalında Alanya-Beşiktaş maçının hakemiyle ilgili yorum yaparken Trabzon'da oynanan eski bir maçla ilgili itirafta bulundu.

Rıdvan Dilmen ağzından kaçırdı
Rıdvan Dilmen ağzından kaçırdı Admin
Advert

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, dün NTV Spor kanalında Alanyaspor-Beşiktaş maçının hakemiyle ilgili yorum yaparken Trabzon'da oynadıkları bir maçta verilmeyen penaltıyı yıllar sonra itiraf etti. Dilmen 17 Ekim 1992 tarihinde oynanan ve Fenrbahçe'nin 4-3 galibiyetiyle sonuçlanan maçla ilgili "Bazen hakemler durup dururken başlarına iş alırlar. Benim başıma öyle bir şey geldi. Trabzon deplasmanları önemlidir. Trabzon'da 4-1 öndeyiz. Trabzon seyircisi kendi oyuncusuna döndü. Biz rahatız. Ben kendi sahamızdan gidip gol yaptım. Hakem golü vermedi. 5-1 oluyor, maç tamamen kopuyor. Döndü o pozisyon gol oldu, skor 4-2'ye geldi. Sonra bir gol daha attılar skor 4-3 oldu. Uyuyan aslanı uyandırdılar. Daha sonra bir pozisyonda bizim kalecimiz boşa çıktı, İsmail (Kartal) topu kaleden elle çıkardı. Penaltı. Hakem orada kaldı ya penaltıyı veremedi." diyerek sayılamayacak kadar çok haksızlıktan birini daha itiraf etmiş oldu.

O maçın özetini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

http://www.dailymotion.com/video/x4673ah_hd-17-10-1992-1992-1993-turkish-1st-league-matchday-8-trabzonspor-3-4-fenerbahce-post-match-comment_sport

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg