Beşikdüzü - Tonya kardeşlik yolu

Beşikdüzü Belediyesi tarafından betonlanan 4,5 kilometrelik Dağlıca-Kozluca-İskenderli bağlantı yolunun düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi.

Beşikdüzü - Tonya kardeşlik yolu
Beşikdüzü - Tonya kardeşlik yolu Admin
Advert

Törende Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel yaptığı konuşmada: “Tonya ilçemizin yaylaları dahil olmak üzere 1800 kilometre civarında bir yolağı var. Şuanda zor şartlarda da olsa bütün bu yollar ulaşıma açık olmakla birlikte tabi 21. yüzyılın gereği olarak gönlümüz hepsini beton, hepsini asfalt olmasın ister. Bu yönde Tonya Belediyesi 2015 yılı programı içerisinde bir miktar kredi çekerek imkânlarımızı zorladık. Bunun yanında Büyükşehir Belediyemizin de bizlere çok büyük destekleri oldu. Ama bütün bunlardan en anlamlısı, en manalısı Beşikdüzü Belediyemizin bize bir hediyesi olarak ilçemiz sınırlarında kalan 4 bin 800 metre yolun tamamını Beşikdüzü Belediyemiz hem ihalesini yaptı hem de bedelini ödeyerek bağlantı yolumuzu birinci sınıf ulaşım yol haline getirmiştir. Beşikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bıçakçıoğlu’ndan ve emeği geçen bütün personelinden, ayrıca katkısı bulunan herkesten Allah razı olsun. Ben bu yolun ismini Tonya-Beşikdüzü kardeşlik yolu olarak ilan ediyorum” dedi.

BİZLER SİZLERİN HİZMETKARIYIZ

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu da yolun açılışta yaptığı konuşmada: “Bizler sizlerin hizmetkârız. Bu memleket Trabzon, Beşikdüzü, Tonya çok şeyi hak ediyor. Ama hak ettiğini alamayan bir memlekettir. Bu yolu Orhan Bıçakçıoğlu yapmadı, bu yolu Osman Beşel de yapmadı, bu yolu siz yaptınız. Sizler 1 Kasım’da verdiğiniz destekle bizimi önümüzü açtınız. Bizde bu vatandaşa, bu millete hizmet etme aşkıyla bu yolları yapıyoruz. Öyle projeler yapmamız lazım ki, Bu Beşikdüzü, Bu Tonya bir cazibe merkezi olsun. Bu yıl Beşikdüzü’nde bu yol gibi 35 kilometre beton yol yaptım. Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla da 6-7 km asfalt yol yaptık. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanımda Allah razı olsun. Benim hedefim Beşikdüzü’nde 50 km beton yol yapmak. Bunu başaracağıma inanıyorum. Bu bağlantı yolumuz hem Tonya ilçemize hem Beşikdüzü ilçemize hayır olmasını diliyorum” diye konuştu.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ile Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’in birlikte açılış kurdelesini kestiği bağlantı yolunun açılışına Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çanakçı, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, mahalle muhtarlarının yanı sıra Beşikdüzü ve İskenderli’den çok sayıda vatandaş katıldı. Dualarla ve kurban kesilerek açılan yoldan yöre insanı artık konforlu bir şekilde Beşikdüzü’ne ulaşma imkânına kavuşmuş oldu.

Kaynak: günebakış - Hasan BAHADIR

Beşikdüzü Tonya Orhan Bıçakçıoğlu Osman Beşel
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg