Celil Hekimoğlu: Bu iş beni aştı, çekiliyorum

Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu, gelecek kongrelerde aday olmayacağını açıkladı.

Celil Hekimoğlu: Bu iş beni aştı, çekiliyorum
Celil Hekimoğlu: Bu iş beni aştı, çekiliyorum Admin
Advert

 

Trabzonspor’un son kongresinde başkan adayı olan ve kıl payı farkla kaybeden Trabzonspor eski yöneticisi ve Trabzonlu iş adamı Celil Hekimoğlu, Trabzonspor’un içinde bulunduğu mali durumun altından kalkılamayacak bir hal aldığını ve gelecek kongrelerde Trabzonspor başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Gazeteci Sedat Tunalı’nın sosyal medya hesabından yayınladığı haberin ayrıntıları şu şekilde:

1-. Celil Hekimoğlu olağan kongrede asgari 1 milyar borcu olması beklenen TS'yi yönetemeyeceğini, aylık borç faizi ödemesi 75 milyona dayanan ve yıllık tüm geliri de aşağı yukarı bu rakamlara tekabül eden TS'yi "yönetirim" diyene büyük saygı duyacağını, ancak mevcut rakamlar penceresinden bakınca sadece acı acı tebessüm edebildiğini söyledi

2- Rodellega ve Olcay başta olmak üzere korkunç paralara gereksiz transferler yapılarak, sadık kalınacağı açıklanan UEFA kriterlerinin de yerle bir edildiğini, en fazla 5. olabilecek bir sezon için bu harcamaların mirasyedi tavrı olduğunu ancak yenen şeyin miras değil Trabzonspor olduğunu ve bu haldeki bir markanın, "alternatif başkan adayı" olarak kalamayacağını tüm camiaya ilan ederek kenara çekildiğini ifade etti.

3 - Kendisiyle adaylık sürecinde "iletişime" geçen gerçek kişi ve kurum temsilcilerinin kahır ekseriyetinin "derdinin" Trabzonspor değil kendi kariyerleri olduğunu bu süreçte acı içinde öğrendiğini belirten Hekimoğlu, camiadan affını istedi.

Celil Hekimoğlu Trabzonspor başkan adayı çekildi Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg