Mehmet Ekici'ye destek açıklaması

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici’ye destek geldi.

Mehmet Ekici'ye destek açıklaması
Mehmet Ekici'ye destek açıklaması Admin
Advert

Türkiye Profesyonel  Futbolcular Derneği’nden, devre arasında Fenerbahçe’ye transfer olmak isteyen ancak bordo mavililerin Beşiktaş’a gönderme konusunda ısrarcı olduğu Mehmet Ekici’ye destek geldi.

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nden yapılan açıklama şu şekilde:

‘’Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği olarak, gündemde olan Mehmet Ekici konusu ile ilgili kamuoyuna açıklamamızdır…

Birkaç haftadır gündemde olan ve bizim de takip ettiğimiz futbolcu kardeşimiz Mehmet Ekici ile ilgili yaşananlara istinaden açıklamamızdır.

Bilindiği üzere 3 Spor kulübümüz arasında Mehmet Ekici üzerinden devam eden transfer görüşmeleri farklı yorumlara sebep olmaktadır. Üyemiz olsun ya da olmasın benze durumu yaşayan her futbolcu kardeşimiz gibi Mehmet Ekici ile geçtiğimiz haftalarda görüştüğümüzü, manen ve hukuken yanında olduğumuzu kendisine ilettiğimizin bilinmesini isteriz.

Fakat bilinmelidir ki, futbolcu kardeşimizin hakları olduğu gibi kulüplerin de şartlarını yerine getirdikleri sürece bazı haklar vardır. Biz elbette tarafız ve futbolcunun yanındayız. Ama kulüpler arasında geçen transfer görüşmelerine müdahil olmamız da mümkün değildir. Mehmet kardeşimiz ile ilgili sağlanması gereken şartlar yerine getirilmezse ve Mehmet kardeşimiz müdahil olmamızı isterse elbette olacağımızın bilinmesini isteriz.

Yine bilinmelidir ki, dernek olarak biz bütün futbolcu kardeşlerimize aynı hizmeti veriyoruz. Gündem olmayan, belki de kimsenin umurunda olmayan benzer hatta daha kötü durumları yaşayan, Süper Lig,TFF 1.Lig, Spor Toto 2. Ve 3.Lig’deki onlarca futbolcu kardeşimize yardım ettik ve ediyoruz. Mehmet Ekici kardeşimizin yaşadığı bugünün sorunu değildir. Bizim de zamanında benzerlerini yaşadığımız ve o günden bugüne değişmeyen ama mental olarak değişmesi gereken bir konudur.

Gösterilen hassasiyet ve bizden beklenti oluşması bizi mutlu etmiştir. Aynı hassasiyeti Alt liglerde oynayan oyuncular için de gösterilmesi en isteğimizdir. Biz göreve gelmediğimiz günden beri futbolcu kardeşlerimiz ile yakın iletişim içinde olduk ve daha iyi olmak için uğraşıyoruz. Amacımız futbolcu kardeşlerimizin şartlarını iyileştirmek, tanınan hakların ve vaat edilenlerin yerine getirilmesini sağlamaktır.

Transfer dönemlerinin son anlarında dahi gelişmeler olduğu gerçeğini unutmadan bu sorunun önce futbolcu kardeşimizin sonra herkes açısından hayırlısı olacak şekilde çözülmesi temennisi ile…’’

Trabzonspor Mehmet Ekici TPFD Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Destek
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg