Bambaşka bir Düzyurt olacak

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta ilk yarıyı topladığı 25 puanla 10. sırada tamamlayan Birlik Nakliyat Düzyurtspor’da asbaşkan Turgay Genç, ilk yarıyı Karadeniz'den günebakış’a değerlendirdi.

Bambaşka bir Düzyurt olacak
Bambaşka bir Düzyurt olacak Admin
Advert

Sezona iyi başlayamadıklarını ancak son haftalarda toparlandıklarını belirten YeşilBeyazlı takımın asbaşkanı Turgay Genç, “İkinci yarıda bambaşka bir kimlikte olacağız” dedi. Sezon öncesi şampiyonluğa oynayabilecek önemli bir kadro kurduklarını belirten Genç, “Amacımız düşmüş olduğumuz 2.Lig’e geri dönmekti. Bu anlamda takımımızı koruyup 4 - 5 takviye yaparak lige başladık. Ancak ligin ilerleyen haftalarında beklediğimiz performansı sergileyemedik. Özellikle iç sahada sıkıntılar yaşadık. Sonuçsal anlamda maç kazanamadık” diye konuştu.

Genç, “Sanırım 2.Lig’de oynamış olan tecrübeli oyuncularımız 3.ligdeki genç, koşan oyunculardan kurulu takımlara karşı bocalama yaşadı. 3.Lig’e adapte olmakta zorluk çektik diyebilirim. Ancak son 4-5 haftadır lige ağırlığımızı koyduk. İyi futbol oynamaya başladık. Puan olarak toparlanmaya girdik. Özellikle ligin lideri ile oynadığımız son maçta çok üstün ezici bir oyun ortaya koyduk. Ancak şanssızlıklar yakamızı bırakmadı. Çok basit goller yedik ve rahat kazanabileceğimiz maçı kazanamadık. Ancak son 4 haftadaki oyunumuz gerçekten olumlu sinyaller verdi. Eksik bölgelerimiz için transfer çalışmalarına başladık. Gerçekten taraftarımız ikinci yarı çok farklı bir Düzyurtspor izleyecek. Herkes bundan emin olsun” dedi.

Kaynak: günebakış - Erdoğan BEKAR

Düzyurtspor Turgat Genç
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg