Tribündeki aileye anlamlı hediyeler

Trabzonspor'un geçmişte Ankara'da oynadığı bir maçta tribünde görüntülenen bir aile bulunarak kendilerine hediyeler verildi.

Tribündeki aileye anlamlı hediyeler
Tribündeki aileye anlamlı hediyeler Admin
Advert

Trabzonspor’un Ankara’da geçmişte oynadığı bir maçta tribünde yer alan ve gazeteci arkadaşımız Nurgül Günaydın’ın objektifine takılan bir aile, fotoğraf sosyal medyada paylaşılıp sempati odağı olunca kendilerine forma, kaşkol, bere, eşofman ve çanta gibi malzemeler hediye edildi.

Biz de bu güzel jest üzerine ailenin babası İsmail Erdoğan’a ulaştık ve duygularını ve olayın ayrıntılarını öğrenmeye çalıştık.

Trabzon Çarşıbaşı ilçesine bağlı Yavuzköy'den olduğunu ve ailesiyle Ankara'da yaşadıklarını söyleyen İsmail Erdoğan, fotoğrafın iki yıl önce oynanan Keçiörengücü maçında çekildiğini, çocuklarının küfürlü tezahüratların uzağında kalmasını istediği için bilerek tribünlerin ıssız bir yerinde bulunduklarını açıkladı. “Aradan uzunca bir süre geçtikten sonra Ts Kulis’ten aradılar ve forma hediye etmek istediler. Bize formaları Muhammet Alpdündar iletti. Daha sonra Kazım Eski adında bir arkadaş da kaşkol ve bere gönderdi” diyen İsmail Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Trabzonsporlu taraftarların da ayrıca eşofman, çanta, eşofman, forma, t-shirt ve ayakkabı hediye ettiklerini ve bundan çok mutlu olduklarını ifade ettikten sonra sözlerini şöyle noktaladı.  

“Trabzonspor’un uzun yıllardır başarıdan uzak kalması çocuklarımızı başka takımlara kaptırma tehlikesini de beraberinde getirdi. Bu yüzden böyle forma, kaşkol, bere, eşofman gibi ürünlerle aidiyetlerini güçlendirmek çok önemlidir. Biz bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Ben çocuklarımı asla bu ürünlerden mahrum bırakmıyorum. Fakat lisanslı ürünlerimiz çok pahalı, taraftarlarımızın önemli bir kısmı bunları satın almakta ya zorlanıyor ya da hiç alamıyor. Bizim için bir tehlike yok, Trabzonspor’umuzun her zaman yanındayız. Ancak çocuklarımızı kaybetmemek için tedbirler almak zorundayız, bu konuda kulübümüzün girişimlerde bulunmasını bekliyoruz”

Trabzonspor Ankara İsmail Erdoğan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg