Taraftar aşka geldi

Trabzonspor taraftarlarının Alanyaspor maçı biletlerine gösterdiği yoğun ilgi memnuniyetle karşılandı. Maç saatine kadar satılan bilet sayısının 30 bini geçeceği tahmin ediliyor.

Taraftar aşka geldi
Taraftar aşka geldi Admin
Advert

Üçü deplasmanda olmak üzere oynadığı 4 karşılaşmadan 12 puan toplayarak ilk 5 için iddialı konuma gelen Trabzonspor'un yarın oynayacağı Alanyaspor maçına Bordo Mavili taraftarlar da yoğun ilgi gösteriyor.

Evinde son oynadığı Gaziantepspor maçında 11 bin 500 taraftarı ceza alan ve bu taraftarların Alanyaspor maçında stada giremeyecek olmasına rağmen Bordo Mavili taraftarlar Futbol Federasyonu’na tepki amacıyla başlatılan kampanyaya büyük ilgi göstererek biletlerin satışa çıkmasından itibaren bilet satış noktalarına akın etti. Passolig’ini alana biletin kulüp tarafından verilmesinin de avantajıyla maça gitme imkanı bulan Bordo Mavili taraftarların haberin yayına hazırlandığı vakte kadar yaklaşık 23 bin bileti tükettiği öğrenildi.

30 bin taraftar bekleniyor

Maç saatine kadar bu rakamın artması beklenirken Trabzonspor’un kombine biletlerle birlikte Akyazı’da 30 binin üzerinde taraftar desteği göreceği belirtildi. Trabzonspor, Alanyaspor maçı biletlerinin satışına bu gece 24.00’a kadar devam edildikten sonra yarın sabah saat 08.00 den itibaren yeniden satışına başlanacak. Maça Trabzon dışından da yoğun ilginin olduğu öğrenildi.

Medya Trabzon

Trabzonspor bilet kuyruk
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg