Olcay Şahan'dan ateşleyen mesajlar

Ara transferde gelen ve takımı ateşleyen Olcay Şahan yine heyecan dozu yüksek mesajlar verdi.

Olcay Şahan'dan ateşleyen mesajlar
Olcay Şahan'dan ateşleyen mesajlar Admin
Advert

Kadroda revizyona gittikten sonra adeta hayata dönen ve ikinci yarıdaki ilk 4 maçını da kazanan Trabzon, gözünü bugünkü Aytemiz Alanya maçına çevirdi. Hedeflerinin rakiplerini yenmek olduğunu belirten Olcay Şahan, seriye devam etmek istediklerini söyledi.

Osmanlı deplasmanında attığı harika golle takımına maçı kazandıran yıldız oyuncu, “Çıkıp normal oyunumuzu oynayıp üç puanı hanemize yazdırmalıyız ve yakaladığımız galibiyet serisini devam ettirmeliyiz. Önemli bir rakiple oynadığımızı unutmamalıyız. Bu nedenle erkenden havaya girmemeliyiz. Futbolda bu gibi şeylere yer olmadığını öğrendim. 4 maç kazandık. Bu tempomuz devam etsin ki daha da yukarıları zorlayalım. Benim asıl isteğim şudur; 12. adam tribünleri doldursun, bize de iyi oyunla beşte beş yapmak kalsın, şimdi beşte beş zamanıdır” dedi.

‘ORTAYA FARKLI TRABZON ÇIKACAK’

Trabzonspor’un eski havasını bulmak üzere olduğunu da söyleyen Olcay Şahan sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Her ne olursa olsun Trabzonspor ülkemizin 4 büyük kulübünden biridir. Ben de zaten bu yüzden buradayım. Yapacağımız güzel işlerle kulübümüzü daha da büyüterek güzel işlere imza atmak istiyoruz. Bize güvenin, destek verin yeter. Alanyaspor maçını da kazandığımızda ilerleyen haftalar adına ortaya çok daha farklı bir Trabzonspor çıkacaktır, bunu da herkese hissettirecektir.”

Kaynak: Habertürk

Trabzonspor Olcay Şahan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg