Tek yol zafer

Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman, şartlar ne olursa olsun Başakşehir maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Tek yol zafer
Tek yol zafer Admin
Advert

Ziraat Türkiye Kupası Grup aşaması 2. maçında 2-0 öne geçtiği maçta Mersin ile 2-2 beraber kalan Çaykur Rizespor'da şimdi gözler ilk yarının son haftasında Başakşehir ile oynayacakları maça çevrildi. Bu sezon sahasında oynadığı maçlarda Antalyaspor, Galatasaray ve Trabzonspor'u mağlup eden, Fenerbahçe, Sivasspor ve Konyaspor ile berabere kalan Yeşil-Mavililerde ilk yarının son karşılaşması için olağanüstü hal ilan edildi. Kupa maçından sonra dün Rize'ye dönen Yeşil-Mavililer ayağının tozuyla Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı. Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, kupadan çok daha önemli olanın lig olduğunu söyledi. Ligde oynatmadığı ve maç eksikliği olan oyuncular açısından kupanın faydalı olduğunun altını çizen tecrübeli çalıştırıcı; "Gurupta 4 puana ulaştık, bunun içinde mutluyuz. İlk yarının son haftasında sahamızda Başakşehir ile önemli bir maça çıkacağız. Bu maç öncesinde bazı oyuncularım hakkında net bir fikir sahibi oldum. Bizim için artık kupa bitmiştir. Şimdi hedefimiz lig maçıdır. Ligdeki rakibimiz çok iyi bir takım” dedi.

Başakşehir'in bu sezon deplasmanda oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile 11 puan topladığına dikkat çeken Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Bunun farkındayız. Rakibimizin gücünü ve neler yaptığını biliyoruz. Rizespor olarak ne yapıp edip ligde başarılı olmalıyız. Başakşehir maçında şartlar ne olursa olsun iyi bir skor alarak devreyi kapatmak istiyoruz. Bunun içinde ne gerekiyorsa yapacağız çünkü yapmamız gerekiyor. Taraftarımızdan bu önemli maçta tribünleri doldurmalarını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: günebakış - Alihan Telatar

ÇAYKUR Rizespor Hikmet Karaman
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg