Konyaspor taraftar grubundan fiyata tepki

Konyaspor'un taraftar grubu Nalçacılar, açıklanan bilet fiyatına tepkisini sosyal medyadan gösterdi.

Konyaspor taraftar grubundan fiyata tepki
Konyaspor taraftar grubundan fiyata tepki Admin
Advert

Yarın Konya'da oynanacak Konyaspor-Trabzonspor maçının 900 TL olarak açıklanan bilet fiyatına Konyaspor'un taraftar grubu Nalçacılar'dan da tepki geldi. Fiyatın makul olmadığı belirten grup sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

25/02/2017 Cumartesi günü Konya’da oynanacak olan Konyaspor-Trabzonspor karşılaşmasının misafir takım tribün biletleri 900 TL’den satışa sunulmuştur. Nalçacılılar Taraftarlar Derneği olarak belirlenen bilet fiyatlarının oldukça yüksek olduğunu düşünüyor ve yönetim kurulumuzdan bilet fiyatlarının makul seviyeye çekilmesini talep ediyoruz.

Deplasmanın her taraftar grubu için bir hak olduğunuz düşünüyoruz. Konya’nın misafirperverliğine ve hoşgörüsüne yakışmayan ve Trabzonspor’lu misafirlerimizi mağdur eden bu fiyat politikasının kimseye bir faydası olmayacağından hareketle, uğradığımız haksızlıkların çözümü ve TFF'ye tepki amacıyla yükseltilen bilet fiyatlarının normal seviyelere çekilerek, hakkımızı başka yollarla aramamız gerektiği inancındayız.

Saygılarımızla

NALÇACILILAR TARAFTARLAR DERNEĞİ

 

Konyaspor Nalçacılar bilet fiyat tepki
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg