Trabzon masaya yatıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak haftasonu bir dizi toplantıya katılmak için Trabzon'a geliyor.

Trabzon masaya yatıyor
Trabzon masaya yatıyor Admin
Advert

Türkiye'de 1 Kasım seçimleri sonrası kurulan 64. Hükümet’te Trabzon’un 2 bakanı olarak yer alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Trabzon’a geliyor. Bakanlar Soylu ve Albayrak, Trabzon’da kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle Trabzon’daki yatırım ve projeleri masaya yatıracak. Her iki bakana doyurucu bilgi sunmak amacıyla hem valilik hem de büyükşehir belediyesi hummalı bir çalışma başlattı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu cuma günü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı İstanbul Milletvekili Berat Albayrak da cumartesi günü Trabzon’a geliyor.

Sabah havayolu ile Trabzon’a gelecek olan Bakan Soylu önce Trabzon Valiliği’ne giderek, bir toplantı yapacak. Trabzon’daki yatırımcı bütün yatırımcı kurum ve kuruluşlarının katılacağı toplantıda devam eden ve bundan sonra gerçekleştirilecek olan projelerle ilgili fikir alış verişinde bulunulacak ve yol haritası çizilecek.

Bakan Soylu daha sonra da Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ederek belediyenin acil müdahale gerektiren projeleriyle ilgili bilgi alacak. Soylu’nun öğleden sonra da Hilton Garden Inn Otel’de turizm toplantısı yapacak.

Bakan Soylu’nun katılacağı toplantılarda özellikle demiryolu, ikinci havalimanı, yatırım adası, güney çevre yolu ve ikinci devlet üniversitesi gibi mega projelerle ilgili yol haritasının belirlenmesi bekleniyor. Toplantıya Trabzon milletvekillerinin de tam kadro katılması bekleniyor. Soylu, cumartesi günü de diğer bakan Albayrak ile İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak.

Kaynak: günebakış - AYDIN GELLECİ

Süleyman Soylu Berat Albayrak
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg