ÇAYKUR Rizespor yine mağlup

Çaykur Rizespor, İstanbul'da karşılaştığı Beşiktaş'a tek golle boyun eğdi.

ÇAYKUR Rizespor yine mağlup
ÇAYKUR Rizespor yine mağlup Admin
Advert

Çaykur Rizespor İstanbul'da lider Beşiktaş'la karşılaştı. Gökhan Gönül'ün ilk yarıdaki golüne cevap veremeyen Rizespor maçı 1-0 mağlup bitirdi. Bu sonuçla 20 puanla 16. sırada yer aldı.

Karaman takımını kutladı

Teknik Direktör Hikmet Karaman, oynanan oyundan dolayı takımını kutladı. Karşılaşmanın atmosferinin çok iyi olduğunu söyleyen Karaman, “Maça müthiş bir atmosferde başladık. Bugünkü maçta sadece Beşiktaş'a karşı değil, taraftara karşı da oynadık. Bütün bunlara rağmen, belki topu Beşiktaş'a verdik ama pozisyon vermedik. Yediğimiz gole kadar direncimiz iyiydi. Gökhan geriden gelip güzel bir gol attı. 1-0'dan sonra oyun disiplinini bozmamak çok önemli” diye konuştu.

"Beşiktaş'a pozisyon vermeden oynadık"

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın, 5 defansla oynayan Galatasaray'a karşı net pozisyonlar bulduğunu hatırlatan Karaman, “Galatasaray'ın 5'li defans oynamasına karşın, pozisyon bulup gol atabilen bir takım Beşiktaş. Bugün birkaç pozisyonumuz da vardı. Kweuke'nin pozisyonu penaltı mı değil mi bilmiyorum. Bütün bunlara karşın Beşiktaş'a net pozisyon vermeden maçı tamamladık. Beşiktaş oyunun hakimiydi ama bu doğaldır. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Kweuke: Yüzde yüz penaltı

Çaykur Rizespor'da kaptan Kweuke 1-0 kaybedilen Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Karşılamanın son dakikalarında Atınç Nukan ile yaşadığı pozisyonun penaltı olduğunu belirten tecrübeli isim, "Bugün burada çok iyi bir takıma karşı oynadık. Biz de takım olarak iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bu mücadelemize devam edersek ligde kalacağımızı düşünüyorum. Atınç Nukan ile iligili pozisyon ise yüzde yüz penaltı bence. Ama hakem vermedi işte, futbolda böyle şeyler oluyor." dedi.

Lige kalmak için umutlarını devam ettiğini belirten Kweuke, "Daha çok çalışacağız. Ama bugünkü mücadelemize baktığımızda herşeyin daha iyi gideceğini düşünüyorum' dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg