Yusuf Erdoğan'ın neden kesik yediği anlaşıldı

Yusuf Erdoğan'ın takıma girememesinin sebebi, 'Amerika Kaçamağı' olarak gösterildi.

Yusuf Erdoğan'ın neden kesik yediği anlaşıldı
Yusuf Erdoğan'ın neden kesik yediği anlaşıldı Admin
Advert

Trabzonspor’da son maçlarda Yusuf Erdoğan’ın kadroda olmasına rağmen oyuna girmemesi dikkatleri çekerken, bunun altında Teknik Direktör Ersun Yanal’ın genç oyuncuyu cezalandırmasının yattığı öğrenildi.

Takımda disiplinsizliğe asla taviz vermeyen Yanal'ın, genç oyuncunun kupa arasında kız arkadaşı ile birlikte 3 günlüğüne Amerika’ya gidişini affetmediği öğrenildi. Ne Yanal’a ne de yönetime haber vermeden arkadaşı ile Amerika’ya giden ve aranmasına rağmen bir türlü ulaşılamayan Yusuf Erdoğan’ın geri dönmesinden sonra Yanal’ın, “Böyle sorumsuz hareket olur mu? İzinsiz yurt dışına gidiyorsun, kimsenin de haberi yok… Böyle profesyonellik olur mu? Bu yaptığın hem bana hem arkadaşlarına hem de kulübüne saygısızlık. Bunun cezası da olacak” diyerek Yusuf Erdoğan’ı fena şekilde fırçaladığı iddia edildi.

Oyuncuların izinli olmasına rağmen yurt dışına gitme veya düğün gibi planlamalarında kulüpten mutlaka izin almaları gerekiyor. Trabzonspor’da daha önce izinsiz düğün yapan Zokora ile bu düğüne katılan Colman bu nedenle kadro dışı kalmıştı. Yanal, ‘Amerika kaçamağını’ unutmazken, ligdeki G.Antep ve Osmanlı maçlarında son dakikalarda oyuna aldığı Yusuf Erdoğan’ı Alanyaspor, Konyaspor ve Karabük maçlarında gerekli olmasına rağmen sahaya sürmeyerek genç oyuncusunu cezalandırdı. Yanal’ın kendisinden özür dilemesine rağmen takımda sorumsuzluğa asla taviz vermeyeceğini Yusuf Erdoğan ile birlikte tüm oyunculara gösterdiği ifade edildi.

Erdoğan BEKAR

Yusuf Erdoğan neden oynamıyor Ersun Yanal ceza
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg