Fikri Sağlar'dan tehdit gibi açıklama: Not alıyoruz!

Eski Kültür Bakanı ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, CHP Trabzon İl Başkanlığının düzenlediği toplantıda devlet yetkililerine yönelik tehditvâri açıklamalar yaptı.

Fikri Sağlar'dan tehdit gibi açıklama: Not alıyoruz!
Fikri Sağlar'dan tehdit gibi açıklama: Not alıyoruz! Admin
Advert

CHP Trabzon İl Başkanlığında, Eski Kültür Bakanı ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, CHP'nin "rejim değiştiriliyor" tezini savunan Sağlar, değiştirilmek istenen 18 maddeyle aslında anayasanın 79 maddesinin etkilendiğini iddia etti. Referandumda, cumhuriyet olarak yola devam edip etmeyeceğimizin oylanacağını söyleyen Sağlar, Lâik Cumhuriyet’in yerine firavun gibi tüm yetkileri elinde toplayan birini getirme girişimi olduğunu savundu.

"Yaptıklarınızı not alıyoruz"

Sağlar “17 Nisan’da takke düşer kel görünür. Bugün Sayın valiye, emniyet müdürüne, cumhuriyet savcılarına, mülkî amirlere sesleniyorum. Yaptıklarınızı not alıyoruz. Biz kimseyi tehdit etmiyoruz. Ama bu cumhuriyetin yıkılması noktasında bugün korkularından evet diyeceklerini söyleyenler yarın Türkiye Cumhuriyeti’nin mahkemelerinde neden böyle yaptıklarını söylemelidirler. Hiç olmazsa Fatih Ürek gibi yürekli olun. Beni bu işlere karıştırmayın deyin. Hani o diyor ya el âlem ne derse desin… Onun gibi.” ifadelerini kullandı.

chp Fikri Sağlar referandum Trabzon
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg