Rodallega eski takımına karşı

Kolombiyalı golcü, Akhisar'la arasında duygusal bir bağ olduğunu ama Trabzonspor’un kazanması için elimden geleni yapacağını söyledi.

Rodallega eski takımına karşı
Rodallega eski takımına karşı Admin
Advert

Devre arasında Akhisar Belediyespor'dan Trabzonspor'a transfer olan Hugo Rodallega, bu akşam ilk kez eski takımına karşı forma giyecek. Kolombiyalı forvet, Akhisar Belediyespor ile arasında duygusal bir bağ olduğunu belirterek, "Evet kolay olmayacak ama ben profesyonel bir oyuncuyum. Artık Trabzonsporluyum. Şu an formasını giydiğim takımımın kazanması için elimden geleni yapacağım" dedi.

Rodallega, 1.5 sezon formasını giydiği Akhisar Belediyespor'da 54 maça çıkıp, toplam 25 gol kaydetti. Ara transferde uzun uğraşlar sonucu bordo- mavili takıma transfer edilen Kolombiyalı yıldız, Trabzonspor forması giydiği 5 lig karşılaşmasında 1 kez fileleri havalandırdı.

Onu besleyin

Fırtına'da henüz gerçek performansına ulaşamayan Hugo Rodallega için Ersun Yanal, orta saha oyuncularını uyardı. Tecrübeli golcüye, alışık olduğu ve sevdiği pasların atılmasını istedi.

Hasret giderecek

Hugo Rodallega, dün yapılan son taktik idmanda hırsı ve formuyla güven verdi. Öte yandan Akhisar Belediye taraftarlarının, bu akşamki maçtan önce tecrübeli oyuncuyu tribüne çağırıp, alkışlamaları bekleniyor. Rodallega da maçtan önce eski takım arkadaşlarını ziyaret edip, hasret giderecek..

Trabzonspor Rodallega
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg