Hopikoğlu: Bize grevle ilgili gelen bir bilgi yok

Trabzonspor Medical Park Kulüp Başkanı Abiş Apikoğlu oyuncuların ve antrenörlerin son 3 maaşlarının ödenmediği gerekçesi ile grev kararı aldıkları yönünde basında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Hopikoğlu: Bize grevle ilgili gelen bir bilgi yok
Hopikoğlu: Bize grevle ilgili gelen bir bilgi yok Admin
Advert

Apikoğlu, kendilerine gerek oyunculardan gerekse teknik heyetten grev kararı aldıkları yönünde bir bilgi gelmediğini belirterek, "3-4 maç diğer kulüpler de ödeme yapamıyor. Niye onlara sormuyorsunuz? Bize grev kararı ile ilgi ne teknik heyetten ne de oyunculardan gelen böyle bir bilgi yok. Hocanın da böyle bir açıklaması şu ana kadar olmadı. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir açıklama yaparız" dedi.

Öte yandan Trabzonspor’un pivotu Kenny Kadji’nin menajeri John Foster'ın İtalyan basınına konuştuğu ve Trabzonspor’a 15 Mart’a kadar süre verdiklerini, bu tarihe kadar ödemelerin yapılmaması durumunda tüm oyuncuların ve antrenörlerin takımdan ayrılacaklarını kulübe ilettikleri yönünde haberler çıkmıştı. Aynı haberde Trabzonspor’da oyuncular dışında Başantrenör Sergey Bazarevich’in de grev kararı aldığı kaydedilirken, Amerikalı oyuncu Julian Wright'ın da alacakları nedeniyle geçtiğimiz hafta oynanan İstanbul BBSK maçına çıkmadığı iddia edildi.

Kaynak: HABER 61

Trabzonspor Medicalpark Abiş Hopikoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg