Trabzonspor'dan taraftara uyarı mesajı

Trabzonspor, yarın oynanacak Galatasaray maçı öncesi, resmi sitesinden önemli uyarılar içeren bir duyuru yayınladı.

Trabzonspor'dan taraftara uyarı mesajı
Trabzonspor'dan taraftara uyarı mesajı Admin
Advert

Trabzonspor, Medicalpark Arena'da oynanacak ilk büyük maç öncesinde bir dizi uyarıyı da içeren önemli bir duyuruyu, resmi sitesinden taraftarıyla paylaştı. "Taraftarımıza Önemli Duyuru" başlığıyla yayınlanan uyarıda şu ifadelere yer verildi:

"TFF ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.

Takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur.

Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlara ulaşmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır.

Stadyuma erken ve toplu taşıma araçlarını kullanarak gelelim

Takımımızın Galatasaray ile oynayacağı müsabaka için yarın (Cumartesi) 15.30’dan itibaren hem ilçelerden (belediye binalarının önü) hem de şehir merkezinden (Trabzon Barosu önü) otobüs seferleri düzenlenecektir. Taraftarlarımızın yoğunluk sebebiyle stadyuma erken ve toplu taşıma araçlarını kullanarak gelmesi özellikle rica olunur.

Güvenlik görevlilerinin yönlendirmelerine uyalım

Maça gösterilen büyük ilgi sebebiyle taraftarlarımızın stadyum çevresinde özel ve resmi güvenlik güçlerinin trafik yönlendirmelerine uyması büyük önem taşımaktadır.

Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."

Trabzonspor duyuru
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg