Karaman: "Biz Rizesporuz ve güçlüyüz"

Yeşil-Mavili takımda teknik direktör Hikmet Karaman, Başakşehir'i devirmek için ince hesaplar yapıyor.

Karaman:
Karaman: Admin
Advert

Süper Lig'in ilk yarısının son maçında yarın Başakşehir ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına yoğun bir tempoda devam eden Çaykur Rizespor'un teknik patronu Hikmet Karaman, futbolcularıyla hem toplu hem de bire bir toplantılar yaparak onları maça en iyi şekilde hazırlamak için büyük gayret sarf ediyor. Takımını zorlu karşılaşmaya hazırlayan Karaman, kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını kaydedip, "Rakibimizin gücünü biliyoruz. İlk devreyi 3 puanla kapatmak zorundayız. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Biz Rizespor'uz ve güçlüyüz" dedi. Futbolcularına uyarılarda bulunup daima ileriye bakmalarını isteyen Hikmet Karaman, “Ligde geçen hafta Gaziantep'te beklemediğimiz kayıp yaşadıktan sonra Kupa'da 2-0 önde olduğumuz maçta Mersin ile berabere kaldık. Bu geride kaldı. Hiç bir bahanenin arkasına sığınmayız. Bunu yaparsak kaybederiz. Eksiklerimizi giderip yaptıklarımızı daha iyi hale getirmeliyiz. Hep ileriye bakacağız ve kendimizi geliştirmeye çalışacağız. Doğru bulduğumuz yoldan gideceğiz ve son maçta yaşadığımız kaybı telafi edeceğiz. Muhteşem taraftarımız bizden bunları bekliyor” diye konuştu. Futbolcularını sürekli rahat olmaları konusunda uyaran tecrübeli teknik adam, zorlu 90 dakikada uygulayacakları taktiği adeta oyuncularının beynine işliyor. Söylediklerinin de tek tek yerine getirilmesini istiyor. Cezalı ve sakat oyunculardan dolayı önemli eksiklerinin olduğuna dikkat çeken ve bununla da Başakşehir maçında kendi sahalarında kalıp savunma yapmayacaklarını takıma anlatan Yeşil-Mavili ekibin hocası, "Ne kadar çok koşarsak galibiyete o kadar çok yaklaşırız. Galibiyete ulaşmak, galibiyete inanmaktan geçer" ifadesini kullandı.

Taraftarımız destek versin

Çaykur Rizespor'da yönetim kurulu üyesi Erdoğan, taraftara çağrıda bulundu.

İlk yarının son haftasına 21 puanla giren ve yarın evinde Başakşehir'i konuk edecek olan Çaykur Rizespor'da yönetim kurulu üyesi Mehmet Erdoğan, ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istediklerini, bunun içinde taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu söyledi. Erdoğan; “Ligin ilk yarısında aldığımız sonuçlar ve ortaya koyduğumuz mücadele ile lige ayrı bir renk kattık. Gaziantepspor yenilgisi ise bir kazaydı. Yönetim olarak teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Başakşehir ile sahamızda oynayacağımız maç ile birlikte ilk yarıyı galibiyetle ve 24 puanla bitirmek istiyoruz. Bu önemli maçta taraftarımız takımlarına destek versin” diyerek taraftara da çağrıda bulundu.

Futbolculardan galibiyet sözü

Çaykur Rizespor’da futbolcular Başakşehir maçı öncesi galibiyet sözü verdiler.

Çaykur Rizespor'da başkanından taraftarına, futbolcusundan teknik adamına kadar herkes Başakşehir karşılaşmasından puan ya da puanlar alınacağına inanıyor. Yeşil-Mavililer ligin ilk yarısının son haftasında oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesisleri’nde devam eden Atmaca’da, Başakşehir karılaşmasının saat 14.00'de başlayacağından teknik direktör Hikmet Karaman, idmanları aynı saatte yaptırıyor. Teknik direktör Hikmet Karaman, sakat ve cezalı futbolculardan dolayı kadroda zorunlu değişikliğe gidecek. Dün yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça arzulu ve hırslı oldukları görüldü. Yeşil-mavili futbolcular Başakşehir'i kendi saha ve seyircileri önünde yeneceklerini iddia ettiler ve ant içtiler. Ç.Rizespor'un kaptanı Sercan Kaya, Başakşehir ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Bu önemli ve kritik maçta taraftarımızın tribünleri doldurup bizi desteklemelerini istiyoruz" dedi.

Kaynak: günebakış - Alihan TELATAR

 

Rizespor Hikmet Karaman Mehmet Erdoğan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg