Avrupa deviyle altyapı için işbirliği iddiası

Başkan Muharrem Usta'nın üstü kapalı olarak ifade ettiği Avrupa devi kim?

Avrupa deviyle altyapı için işbirliği iddiası
Avrupa deviyle altyapı için işbirliği iddiası Admin
Advert

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta önceki gün Avrupa’nın dev bir kulübü ile iş birliğine gideceklerinin müjdesini vererek, “Onların gençlerle çalışmalarının hangi standartlarda olduğunu görüp, yeni yapılanmaya gidiyoruz. Trabzonspor’un yeni stadının yanındaki bütün antrenman sahalarını A Takıma değil altyapılara verebiliriz. Bizim hem üretmemiz hem de ürettiklerimizi satmamız lazım” ifadelerini kullanmıştı.

Dün İstanbul'da görüşme yapıldı

Bordo-Mavili kulübün alt yapı çalışmaları konusunda anlaşma masasına oturduğu Avrupa devini buldu. Edinilen bilgilere göre altyapının daha işlevsel hale gelmesi ve daha kaliteli oyuncu grubunun oluşturulması için anlaşma sağlanan kulüp Real Madrid. Bordo Mavili kulübün Başkanı Muharrem Usta’nın dün İstanbul’da Real Madrid altyapısının kurmayları ile bir araya geldiği ve bu konuyu masaya yatırdığı öğrenildi.

Program ve Koordinatör getirilecek

Yapılan görüşmede Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Murat Dizdar’ın da hazır bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Yapılan görüşme sonrasında Real Madrid’in altyapı programının Trabzonspor’a getirilmesi ve bu kulübün altyapısından bir koordinatörün Bordo-Mavili kulübün alt yapısında yetkili olarak görev alması konusunda mutabakat sağlandığı bilgisine ulaşıldı. İlerleyen günlerde bu anlaşmanın duyurulması planlanıyor.

Kaynak: İlkhaber

Trabzonspor Real Madrid
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg