Bomba Ribery iddiası!

Trabzonspor, 50. yıl için artık çok büyük düşünüyor. Bu bir rüya değil! Gelecek yıl şampiyon olmak isteyen yönetim, Bayern Münih’in dünyaca ünlü orta sahasının peşine düştü.

Bomba Ribery iddiası!
Bomba Ribery iddiası! Admin
Advert

Trabzonspor'da gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturmak için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Takımın sezonun ikinci yarısında yakaladığı havadan sonra daha da moralli şekilde çalışan yönetim, taraftarları heyecanlandıracak ve tribünleri dolduracak bir ismi takıma kazandırma noktasında çalışma yapıyor. Bordo-mavililerin bu arayışta olduğunu bilen menajerler ise kulübün kapısını aşındırmaya devam ediyor.

Sürpriz öneri

Karadeniz ekibinin son olarak menajerler tarafından çok sürpriz bir isim önerildi. Menajerler, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'yi Trabzonspor'a önerdi. Kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki tecrübeli oyuncunun transferinin gerçekleşme ihtimalini araştıran yönetimin ise maliyet konusunda çok ciddi bir sorunla karşılaşılmaması durumunda Alman ekibinin kapısını çalacağı vurgulanıyor. Bu konuda araştırmalar devam ediyor. Bu sezon Münih'te 22 maça çıkan ve 3 gol, 7 asistlik bir performans sergileyen Ribery'nin transfer iddiasıyla ilgili önümüzdeki günlerde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Tam 25 milyon avroya gitmişti

Futbol kariyerine Fransa'da pek çok farklı kulüpte oynayarak başlayan Ribery, 2005 yılında Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray ile olan 3.5 yıllık sözleşmesinin bitmesini beklemeden ayrıldı ve Fransa'nın Marsilya kulübü ile anlaştı. 2005- 07 yılları arasında bu takımın formasını giydi ve oynadığı 60 maçta 11 gol kaydetti. 7 Haziran 2007 tarihinde Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Bayern Münih, Ribery'ye talip oldu. Pazarlıkların ardından 25 milyon euro karşılığında transfer gerçekleşti. 2007 yılında Fransa'da yılın futbolcusu seçilen Ribery, halen Bayern Münih ve Fransa Milli Takımı formalarını giyiyor.

Fotomaç - Yunus Emre SEL
.

Trabzonspor Ribery transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg