Tolgay'ın bedeli belli oldu

Galatasaray ve Trabzon’un istediği Tolgay Arslan kıymete bindi. Siyah-beyazlılar, 450 bin Euro’ya aldıkları 26 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro talep etti.

Tolgay'ın bedeli belli oldu
Tolgay'ın bedeli belli oldu Admin
Advert

Beşiktaş'ın 2015'in ocak ayında Hamburg'dan 450 bin Euro bonservis fesih bedeliyle kadrosuna kattığı Tolgay Arslan'ın bir süredir yeteri kadar forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istediği konuşuluyordu.

Siyah-beyazlılar, üst üste gelen teklifler sonrası oyuncunun bonservis bedelini belirledi. Bundesliga'dan Hamburg ve Werder Bremen'in yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un ciddi bir şekilde ilgilendiği yıldız futbolcunun transferine Beşiktaş yönetimi onay verdi.

Siyah beyazlı yönetim "Tolgay'ı almak isteyen varsa kapımız açık. Ancak 5 milyon Euro'yu ceplerine koyarak gelmeleri gerekiyor" diyerek ilgili kulüplere mesaj yolladı.

İtalya A Milli Takımı'nda 4 dakika görev alan Arjantin asıllı Ezequeil Schelotto'nun, Arjantin Milli Takımı formasını giyebilmek için yaptığı başvuru FIFA tarafından olumlu karşılandı. Bu kararın Türk Milli Takımı'nda oynamak isteyen Tolgay için de emsal teşkil etmesi bekleniyor.

Kaynak:Sabah

Tolgay Arslan bonservis
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg