Trabzonsporluluğumu kimseyle tartışmam

Karadenizli ünlü ses sanatçısı İsmail Türüt, Trabzonsporlu olduğunu ve bu tercihini kimseyle tartışmayacağını söyledi.

Trabzonsporluluğumu kimseyle tartışmam
Trabzonsporluluğumu kimseyle tartışmam Admin
Advert

Karadenizli ünlü ses sanatçısı İsmail Türüt, Çay TV’den Yusuf Kurt’a Trabzonspor, Rizespor ve Karadeniz ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Babasının da fanatik derecede Trabzonsporlu olduğunu ve kendisinin de Trabzonspor aşkının Liverpool galibiyetiyle başladığını söyleyen Türüt, açıklamalarına şöyle devam etti.

“Rizeliyim ve tabii ki Rizespor’u tutuyorum. Ancak dört büyüklerin içinde Trabzonspor her zaman yukarılarda rekabetin içinde olmuştur. Biz de Karadenizli olarak rekabeti seven insanlarız. Rizespor’un öyle bir iddiası ne yazık ki hiç olmadı. Tabii ki Rize’nin düşmesine üzülürüm, Trabzon’la oynadığı zaman da Rize’yi tutarım. Trabzonspor’a olan sevdamdan dolayı bazı Rizeli hemşehrilerim bana tepki gösteriyorlar. Bu benim çok ağrıma gidiyor. Bana kızacaklarına Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı başarıya taşıyan Rizeli hemşehrilerine tepki göstersinler. Biz Trabzon’la hiç olmazsa bir tarlanın lahanası gibiyiz. Bizim için Trabzon’u tutmaktan daha doğal ne olabilir? Trabzonlular hiçbir zaman “Bu Rizelidir, bizim düğünümüze, konserimize gelmesin” demediler ki. Ben Trabzonsporluyum, bu konuyu kimseyle tartışmam. Yıllarca Trabzonspor’a türkü yaptım.

İsmail Türüt Yusuf Kurt Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg