Gökhan Saral yine bombaladı

Trabzonspor Yöneticisi Gökhan Saral, sosyal medya hesabından yine ses getirecek açıklamalar yaptı.

Gökhan Saral yine bombaladı
Gökhan Saral yine bombaladı Admin
Advert

Trabzonspor Yöneticisi Gökhan Saral, bugün gerçekleşen Galatasaray Kulübü olağan mali genel kurulunda yapılan oylamayla Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyelikten çıkarılmaması kararı üzerine, Deniz Ateş Bitnel faciasının yaşandığı maçı sonrası 29.02.2016 tarihinde attığı tweetleri hatırlatarak tepkisini dile getirdi.

Saral, şu açıklamaları yaptı:

"Fetö pdy"terör örgütü üyesi vatan hainlerinin özellikle ayrı tutularak GS'dan atılmaması nasıl bir akıl tutulmasıdır.Bu neyin direnişidir.

29/2/2016 hatırlayalım ne demiştim ve ceza almiştim..!

- Hepimiz biliyoruz ki, bu yapının kitleleri koordine ve rant için futbolda da ciddi bir örgütlenmeye gitmemiş olması olanaksızdır!

- Şimdi soruyorum; Türk sporu ve futbolundaki paralelciler deşifre edilebildi mi?

- GS maçında Trabzonspor'a yapılanlar, şampiyonluğu çalınmış bir camiayı tahrik ederek sokağa dökmeyi amaçlayan bir yapının işi olamaz mı?

- Trabzonspor üzerinden yeni bir cephe mi açılmak istendi? Kurumların her birimi ciddiyet ve titizlikle soruşturulmalıdır."

Saral "29/2/2016 trh. aşağıdaki açıklamaları açık yüreklilikle yaptım.Fetö pdy konusunda hiç bir kişi ve kuruma asla taviz yok!VATAN'DIR aslolan..!" tweetiyle paylaşımlarını sonlandırdı.

Trabzonspor Gökhan Saral Galatasaray fetö pdy
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg