Fındık destek ödemeleri başlıyor

Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Alan Bazlı Fındık Gelir Destek ödemelerine 31 Mart tarihinden itibaren başlanacağını açıkladı.

Fındık destek ödemeleri başlıyor
Fındık destek ödemeleri başlıyor Admin
Advert

Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Alan Bazlı Fındık Gelir Destek ödemelerine 31 Mart tarihinden itibaren başlanacağı müjdesini verdi.

16 Nisan Halkoylaması çalışmalarına Giresun’da aralıksız devam eden Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk; üreticilerin piyasa şartlarında mağdur olmamaları için hükümet tarafından 8 yıldır uygulanan  ‘Alan Bazlı Fındık Gelir Destek’ ödemelerinin bu yıl 31 Mart’tan itibaren üreticilerin hesabına yatırılmaya başlanacağını açıkladı.

Giresun Milletvekili Öztürk, “2016 Yılı Alan Bazlı Fındık Gelir Destek ödemeleri için 31 Aralık 2016 tarihine kadar başvuran,  “66 bin 634 üreticimize, 983 bin 43 dekar alan için 147 milyon 751 bin 358 TL” destek ödemesi yapılacaktır” dedi.

Milletvekili Öztürk, ödemelerin belli bir plan dahilinde TC kimlik numaralarının son rakamlarına göre yapılacağını belirterek ; “Buna göre kimlik numarasının son harfi 0-2 olanlar 31 Mart, 4-6 olanlar 7 Nisan ve 8 olanlar ise 14 Nisan tarihinde, bankamatik kartı bulunan çiftçilerimiz bankamatiklerden; diğer çiftçilerimiz ise cüzdanlarıyla beraber banka şubesine başvurarak ödemelerini alabilecekler” diye konuştu.

Fındık destek ödemesi Sabri Öztürk Giresun
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg