Orduspor Nevzat Aydın'ın tweetine alındı

Orduspor yönetimi Nevzat Aydın'ın Orduspor'a yaptığı göndermeden alınarak açıklama beklediklerini duyurdu.

Orduspor Nevzat Aydın'ın tweetine alındı
Orduspor Nevzat Aydın'ın tweetine alındı Admin
Advert

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın'ın, Trabzonspor’un Rizespor’u deplasmanda 1-0 yendiği maçtan sonra sosyal medya hesabından başka bir konuya dair yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Aydın, “Trabzon kümeye diye bağıran takımlar kümeyi görmeye devam ediyorlar. Orduspor da amatör kümeye düştü” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine bir taraftarın yazdığı, “Abi sen Ordulu değil misin?” sorusuna, “Trabzonspor daha üst kimlik” diye cevap verdi.

Küme düşen Orduspor yönetimi ise yine sosyal medyadan yaptığı açıklamada konuyu Trabzonspor'a mal etmediklerini ancak bir açıklama beklediklerini kaydetti.

İşte o açıklama;

"Trabzonspor başkan yardımcısı olduğunu öğrendiğimiz Nevzat Aydın isimli şahsın kulubümüzün Denizli Futbol A Spor ile oynadığı maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayı kınıyor, bu açıklamayı iyi ilişkiler içinde bulunduğumuz Türk futbolunun önemli bir kulübü olan Trabzonspor camiasına mal etmediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız. Ayrıca bu konuda Trabzonlular ve Trabzonspor camiasından bir açıklama beklemekteyiz."

Nevzat Aydın Orduspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg