Beşiktaş maçında rekor kırılacak

Çubukçu, “Şenol Güneş’i ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Beşiktaş derbisine çok yoğun ilgi var ve stadımız bu kez tamamen dolacak” dedi.

Beşiktaş maçında rekor kırılacak
Beşiktaş maçında rekor kırılacak Admin
Advert

Asbaşkan Ahmet Çubukçu, ligin ikinci bölümündeki çıkışı Beşiktaş'ı da yenerek sürdürmek istediklerini söyledi. Eski futbolcuları ve teknik direktörleri Şenol Güneş'in adını taşıyan komplekste Beşiktaş'ı ve deneyimli teknik adamı ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden Çubukçu, "Ligin ikinci yarısında Trabzonspor'a yakışan sonuçlar alarak Avrupa kupalarına katılma yolunda iddialı bir hale geldik. Beşiktaş'ı mağlup ederek aldığımız bu galibiyetleri taçlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Biletlerin çoğu tükendi

Çubukçu, G.Saray derbisindeki seyirci rekorunun da kırılacağını belirtti. Beşiktaş biletlerinin büyük bölümünün tükendiğine dikkat çeken asbaşkan, "G.Saray derbisinde güvenlik önlemleri nedeniyle daha az bilet satmak zorunda kalmıştık. Yapılan düzenlemelerle bu kez daha fazla seyirci sahaya alınacak. 41 bin 461 kişilik stadın dolmasını ve seyirci rekorunun kırılmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Taraftar 35 bine ulaştı

Bordo-mavili taraftarlar, Beşiktaş derbisine çok yoğun ilgi gösteriyor. Satışa sunulan bilet ve kombinelerle birlikte taraftar sayısı daha şimdiden 35 bine ulaştığı belirtildi. Bu arada G.Saray derbisinde olduğu gibi misafir takım taraftarları da maçı izleyebilecek. Sarı- kırmızılı kulüp ile oynanan maçta kırılan taraftar rekorunu gölgede bırakması beklenen Beşiktaş derbisi için birçok havayolu şirketinin İstanbul başta olmak üzere ek seferler koyduğu öğrenildi. Yönetim ise son dönemde artan cezalar nedeniyle taraftarlarının daha duyarlı olması noktasında uyarıları yaptı.

Maça gelemeyeceklere çağrı

Trabzonspor, Beşiktaş mücadelesine gelemeyecek taraftarlarına önemli bir uyarı yaptı. Resmi siteden şu açıklama yapıldı: "Kombinen Kulübüne Emanet' uygulamamız Beşiktaş derbisine özel olarak hizmetinizde. Kombine sahibi olup Beşiktaş derbisine gelemeyecek taraftarlarımız kombinelerini yalnızca bu maç özelinde kulübümüze devredebilecekler. Passolig internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek bu işlem sayesinde yurt içi ve yurt dışından taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma için bilet kapasitesi de arttırılmış olacaktır."

Trabzonspor Medicalpark Arena Beşiktaş taraftar rekor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg