Korkut Yılmaz Ayaz zehir zemberek...

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları eski başkanı Korkut Yılmaz Ayaz, şahsi sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak TDF Yönetimi hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Korkut Yılmaz Ayaz zehir zemberek...
Korkut Yılmaz Ayaz zehir zemberek... Admin
Advert

Açıklamasına son günlerde yaptığı paylaşımlardan önümüzdeki referandumda “HAYIR” oyu vereceği anlamının çıkarılmaması gerektiğini, oyunun “EVET” olacağını vurgulayarak başlayan Ayaz, ilgili kurumda geçmiş dönemlerde yaptığı hizmetlerin kendisine söz hakkı doğurduğunu ve bu hakkı kullanarak açıklama yaptığını söyledi ve son pankart olayı özelinde geçmişteki hataları da sıralayarak STK’ların tarafsız olması gerektiğini savundu.

Genel Başkan vekili olan Hüseyin Ayaz’ın federasyondan uzaklaşmış ya da uzaklaştırılmış olması probleminin 1,5 yıldır çözüm beklediğini, “kol kırılır, yen içinde kalır” mantığıyla hareket edildiği halde kolun tedavisinin de bir türlü gerçekleşmediğini savunan Korkut Yılmaz Ayaz’ın;

Eyyy Trabzon Dernekleri Federasyonu' Yönetim Kurulu ve TDF ye bağlı dernekler ve başkanları kafanızı kuma gömmeye devam mı edeceksiniz ?

Ve kurumun kara kutusu Hüseyin Ayaz küllerinden ne zaman doğacak artık neyi bekliyor ne zaman çıkacak meydana?

Cümleleriyle bitirdiği açıklamasının tam metni şöyle:

*****

Son günler de yaptığım paylaşımlarla ilgili bir açıklama.

Öncelikle yaptığım paylaşımlardan dolayı bazı arkadaşların bu zaten hayır diyecek ondan böyle yapıyor, bizim üzerimizden propaganda yapıyor söylemlerine cevap olarak daha önceki paylaşımlarımı incelemelerini tavsiye ederim.
Açık açık yazmak gerekirse de buradan belirtiyorum ki benim iradem ne suçluluk kompleksiyle birilerine yaranmak için ne de makam mevki için ne de gelecek beklentisi için birilerine peşkeş çekilecek kadar küçük bir irade değildir.
Sandığa gittiğim zaman benim için çok değerli olan başkalarının eline bırakamayacağım hür irademle ülkemin geleceği için benim tercihim EVET olacaktır.

Amma velakin, STK ların siyasi olarak tarafsız olması konusu herkesin ortak görüşüdür bu konuda yanlı davranırsanız,siyasi kariyerde basamak atlamak için içinde bulunduğunuz kurumu buna alet ederseniz bunun da mutlaka bir tepkisi olacaktır. Ama biz destek aldık onlar da bizden istedi bizde yaptık ya da ben zaten gidiyorum amaaan ne olacaksa olsun zihniyetiyle içinde olduğunuz kurumu siyasetin göbeğine iterseniz bu bir başkan için de yönetimi için de pek hayırlı sonuçlar doğurmaz.

Kaldı ki mevzu bahis TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU ise ki (kurumun bu günlere gelmesinde ki çalışmalarım camianın gerçek sahipleri tarafından bilinmektedir ki bu da bana en doğalından fikir beyan etme hakkını doğuruyor) benim de yapılan eylemlerle ilgili fikrimi belirtmem kimsenin zoruna gitmesin ki zaten bu konu sorumluluk gerektirmektedir.

Ya sana ne oluyor, sende kimsinki, ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, Ama kol kırılır yen içinde kalır, bunu daha sessiz halletmemiz gerekir, kendi içimizde çözmemiz gerekir, bu davranışın TRABZON adına zarar veriyor vb. diyenler de olacaktır mutlaka o zaman adama sormazlarmı bu kurumun bu günlere gelmesinde en büyük payı olanlardan birisi olan kurumun başkan vekili SAYIN Hüseyin Ayaz'a ( soy isim benzerliğinden dolayı akraba olduğumuzu zannedenler de bilsinler ki ben Çaykara'lı o ise Of'ludur, ben kendisini ilk olarak TDF de tanıdım) en zor günlerinde makam uğruna nefsinin esiri olmuş kurumun en önemli kişileri tarafından ona yapılan insanlık dışı haksızlıkların yinede "kol kırılır yen için de kalır " zihniyetiyle konuların halledilmeye çalışıldığı dönemde ( ki bu dönem birbuçuk yıldır hala sürüyor bir türlü çözülemedi ) kendisinin "yönetim kurulu önünde bu kişilerle yüzleşmek istiyorum" konulu göndermiş olduğu üç tane çağrı mektuplarına cevaben bu ortamın sağlamasını beklediği sırada çok daha farklı davranışlarla kendisinin daha da fazla kırdığınız onurunu düzeltebilecekmisiniz ?
Yılların siyasetçilerinin içinde olduğu bir kurum Feshane de Mustafa Sarıgül ile başlayan ve hala devam eden bu kadar yanlışları nasıl yapar aklım almıyor. Hadi yaptınız hatalarınızı düzeltin e o da yok daha da üstüne giderek hatalara her gün bir yenisi ekleniyor.

Soruyorum camiayı zor durumda bırakmıyormusunuz ?

Birilerinin zamanında TDF üzerine yapıştırdığı yaftaları silmek için verilen mücadeleleri pek fazla kişi bilmez ama bilenler de neler çekildiğini çok iyi bilir.

Şimdi soruyorum size TDF nin üzerine yapışan bir partinin arka bahçesi yaftası nasıl ve ne kadar zaman da silinir. Bu kurumda yarın sizlerden başka kimse görev yapamayacak mı ?

Eyyy Trabzon Dernekleri Federasyonu' Yönetim Kurulu ve TDF ye bağlı dernekler ve başkanları kafanızı kuma gömmeye devam mı edeceksiniz ?

Ve kurumun kara kutusu Hüseyin Ayaz küllerinden ne zaman doğacak artık neyi bekliyor ne zaman çıkacak meydana ?

Allah büyük ama sandal küçük...

 

 

 

TDF Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Korkut Yılmaz Ayaz Hüseyin Ayaz Mustafa Demir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg