Yomralılar yemekte buluştu

Yomralı 25 mahalle muhtarı ve İstanbul Yomralılar Derneği, Belediye Başkanı Sağıroğlu'nun da katıldığı yemekte bir araya geldi.

Yomralılar yemekte buluştu
Yomralılar yemekte buluştu Admin
Advert

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Yomra Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen akşam yemeğinde Yomralı Muhtarlar ve İstanbul Yomralılar Derneği yönetim kurulu ile bir araya geldi.

GENÇTÜRK: BİR VE BERABERİZ

Trabzon’un Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Yomra Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen akşam yemeğinde Yomralı Muhtarlar ve İstanbul Yomralılar Derneği yönetim kurulu ile bir araya geldi. Yemeğe 25 mahalle muhtarı ile İstanbul’dan gelen dernek yöneticileri ve belediye meclis üyeleri Metin Özke ile Avni Adanur katılırken, yemeğin açılış konuşmasını yapan Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Gençtürk, birlik ve beraberlik yemeğine iştirak eden herkese teşekkür ederek, “Bizleri onurlandırdınız. Kaynaşma yemeğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Yomra Muhtarlar Derneği olarak Yomra’mız için yapılan her türlü oluşumda bir ve beraberiz” dedi.

SAĞIROĞLU: SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİMİZİN YANINDAYIZ

Gençtürk’ün ardından bir konuşma yapan belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu ise, “Dernekler, sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkararak yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlar. Üyeler ve hemşeriler arası iletişim kurulmasını sağlar. Biz Yomra Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerimizin her zaman yanındayız. Esas başarı güzel şeyler yapmak, güzel şeylere vesile olmak ve insanların gönlünde yer tutmaktır. Her ne makam ve mevkide olursak, hangi sıfatla toplum içinde yer alıyorsak alalım hayra vesile olmak kadar güzel bir şey yoktur. Bu manada çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyoruz. Her daim derneğimizin yanındayız. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Her şey Yomra için” diye konuştu.

ŞAHİN ÇAKIR: BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZ DAVETLİDİR 

İstanbul Yomralılar Derneği Başkanı Şahin Çakır ise, 20 Mayıs’ta Gebze Kadırga Restaurant’ta düzenleyecekleri birlik ve beraberlik gecesine güzel bir organizasyonla hazırladıklarını belirterek, “Burada kaynaşmamıza vesile olan muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız sağ olsun her konuda yanımızdadır. Bundan önceki yıllarda birçok gecede bir araya geldik. İnşallah bu yılda 20 Mayıs’ta ki gecemizde de farkımızı göstereceğiz. Bütün Yomralı hemşerilerimizi gecemize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Trabzon Yomra Yomralılar Muhtarlar İstanbul Yomralılar Derneği Şahin Çakır
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg